Příspěvek Diskuzního fóra
DaH napsal:
Smutné je, že za celý zápas jsem neviděl hezkou fotbalovou akci... Dnes nej výkon Hůlka, nad všemi čněl neskutečně..Dvakrát naklonovat do obrany.. Hrubý, Novák - že se něco nepovede budiž, ale u nich je laxnost a nezájem ... do očí bijící, hrozný výkon u obou. Nebo nemají kondici.. Vondra - podle mne měl být za tu penaltu venku.. jestli je něco vyložená branková příležitost, tak to bylo tohle... Rozhodně má na to hrát o dost navíc kvalitněji Křapka - z něj jsem měl dojem, jako by ho obtěžovalo, že se tak musí zapojit do útoku. Minulý týden super, dnes zklamání.. Drchal, Kovařík a Vala - za mne aspoň bojují a rvou se o každý míč. Byť jim to fotbalově nešlo Ostatní standard. Střídající o půli to hodně oživili. O centrech a jejich přesnosti tu už někdo psal, to podtrhuji. Ještě ke zdržování a simulování- zas to dnes procházelo a neskutečně to kurví fotbal. Podle nových pravidel bychom kopali asi dalších 10 rohů.. A hrát se mělo asi 10 minut navíc
Ad čk Vondra - to pravidlo o čk zní jinak. Podle mne Vondra jasně chtěl hrát míč, tudíž jasně pencle a žk