Detail uživatele diskuzního fóra - DaH

Datum prvního příspěvku
05.04.2021
Celkový počet příspěvků
68
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 68
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
SDnrekzB 11
qK2wYnXL 4
KMwH5Fw8 4
6rpiSODJ 4
kI/HWaG0 4
BmGTYYKD 4
jfXQARDq 3
YmYWRqzZ 3
JyEfXov3 3
to1YvIXc 3
qr/Tc3s8 2
PA/RmMTw 2
Lam1bFFu 2
T+RiFlmZ 2
kpQB0KgK 2
ebEGe2Mu 2
BYXivqxa 2
zOyfasDY 2
ukzHr+ug 1
ZOA3jJBG 1
CTpsziDa 1
jmG+ym7i 1
UZHlnhCo 1
YCURjCXq 1
pbn8oR6j 1
jShcYpCu 1
aTuGDjAX 1

Borek1 napsal:

Strašně nám chybí ve středu hřiště Čermák.....

Nyní už snad bude, dostal jen 1 zápas.

hrdin napsal:

Ad čk Vondra - to pravidlo o čk zní jinak. Podle mne Vondra jasně chtěl hrát míč, tudíž jasně pencle a žk

Máš pravdu, to jsem napsal blbě:(

Smutné je, že za celý zápas jsem neviděl hezkou fotbalovou akci...

Dnes nej výkon Hůlka, nad všemi čněl neskutečně..Dvakrát naklonovat do obrany..

Hrubý,  Novák - že se něco nepovede budiž, ale u nich je laxnost a nezájem do očí bijící, hrozný výkon u obou. Nebo nemají kondici..

Vondra - podle mne měl být za tu penaltu venku..  jestli je něco vyložená branková příležitost, tak to bylo tohle... Rozhodně má na to hrát o dost navíc kvalitněji 

Křapka - z něj jsem měl dojem, jako by ho obtěžovalo, že se tak musí zapojit do útoku. Minulý týden super, dnes zklamání..

Drchal, Kovařík a Vala - za mne aspoň bojují a rvou se o každý míč. Byť jim to fotbalově nešlo 

Ostatní standard. Střídající o půli to hodně oživili.

O centrech a jejich přesnosti tu už někdo psal,  to podtrhuji. 

Ještě ke zdržování a simulování- zas to dnes procházelo a neskutečně to kurví fotbal. Podle nových pravidel bychom kopali asi dalších 10 rohů.. A hrát se mělo asi 10 minut navíc 

skrob napsal:

Kokoti Vyjádření komise: „Ve 26. minutě utkání rozhodčí na základě intervence VAR správně vyloučil hráče hostujícího družstva č. 47 za zmaření zjevné brankové možnosti. Úmyslně chytil míč do ruky a tím zamezil hráči domácího družstva č. 19 postupovat sám s míčem ...

od chvíle kdy KR na podzim posoudila Vitíkovo stažení Plzeňáka (asi Adu Prince) za dres jako v pořádku, je u mne KR obyčejná banda bezpáteřních slizkých šašků. 

čas 7:44 a čas 8:20 - oba jsou to odpískané fauly, jeden proti, jeden pro. 
Lze se při takovém nastaveném metru XiXaa divit Čermákovi, že čekal odpískání faulu taky???

rio napo napsal:

Dnes s hlavou nahoře. Co myslíte,  a to se ptám upřímně, dala se písknout penalta na Drchala?

myslíš na Vondru? Asi ne...

kluci zaslouží za výkon velkou pochvalu. Zahrát na Slávii v 10 skoro celý zápas o gól je super.
Body jsem nečekal, ale takhle prohrát je krutý...

sráč zasranej, už měl bejt venku, za ten faul na Hůlku min ŽK a teď druhá

kokůtci ve studiu žádný faul nevidí...:(((
vlezte tý Slavii všichni do prdele a už nevylejzejte