Detail uživatele diskuzního fóra - DaH
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 68 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
SDnrekzB | 11 | |
qK2wYnXL | 4 | |
KMwH5Fw8 | 4 | |
6rpiSODJ | 4 | |
kI/HWaG0 | 4 | |
BmGTYYKD | 4 | |
jfXQARDq | 3 | |
YmYWRqzZ | 3 | |
JyEfXov3 | 3 | |
to1YvIXc | 3 | |
qr/Tc3s8 | 2 | |
PA/RmMTw | 2 | |
Lam1bFFu | 2 | |
T+RiFlmZ | 2 | |
kpQB0KgK | 2 | |
ebEGe2Mu | 2 | |
BYXivqxa | 2 | |
zOyfasDY | 2 | |
ukzHr+ug | 1 | |
ZOA3jJBG | 1 | |
CTpsziDa | 1 | |
jmG+ym7i | 1 | |
UZHlnhCo | 1 | |
YCURjCXq | 1 | |
pbn8oR6j | 1 | |
jShcYpCu | 1 | |
aTuGDjAX | 1 |
Smutné je, že za celý zápas jsem neviděl hezkou fotbalovou akci...
Dnes nej výkon Hůlka, nad všemi čněl neskutečně..Dvakrát naklonovat do obrany..
Hrubý, Novák - že se něco nepovede budiž, ale u nich je laxnost a nezájem do očí bijící, hrozný výkon u obou. Nebo nemají kondici..
Vondra - podle mne měl být za tu penaltu venku.. jestli je něco vyložená branková příležitost, tak to bylo tohle... Rozhodně má na to hrát o dost navíc kvalitněji
Křapka - z něj jsem měl dojem, jako by ho obtěžovalo, že se tak musí zapojit do útoku. Minulý týden super, dnes zklamání..
Drchal, Kovařík a Vala - za mne aspoň bojují a rvou se o každý míč. Byť jim to fotbalově nešlo
Ostatní standard. Střídající o půli to hodně oživili.
O centrech a jejich přesnosti tu už někdo psal, to podtrhuji.
Ještě ke zdržování a simulování- zas to dnes procházelo a neskutečně to kurví fotbal. Podle nových pravidel bychom kopali asi dalších 10 rohů.. A hrát se mělo asi 10 minut navíc
Boží mlýny na Letné :)))
skrob napsal:
Kokoti Vyjádření komise: „Ve 26. minutě utkání rozhodčí na základě intervence VAR správně vyloučil hráče hostujícího družstva č. 47 za zmaření zjevné brankové možnosti. Úmyslně chytil míč do ruky a tím zamezil hráči domácího družstva č. 19 postupovat sám s míčem ... směrem k brance soupeře. Hráč domácího družstva č. 19 se v předchozím souboji přestupku nedopustil.“
od chvíle kdy KR na podzim posoudila Vitíkovo stažení Plzeňáka (asi Adu Prince) za dres jako v pořádku, je u mne KR obyčejná banda bezpáteřních slizkých šašků.
čas 7:44 a čas 8:20 - oba jsou to odpískané fauly, jeden proti, jeden pro.
Lze se při takovém nastaveném metru XiXaa divit Čermákovi, že čekal odpískání faulu taky???
kluci zaslouží za výkon velkou pochvalu. Zahrát na Slávii v 10 skoro celý zápas o gól je super.
Body jsem nečekal, ale takhle prohrát je krutý...
sráč zasranej, už měl bejt venku, za ten faul na Hůlku min ŽK a teď druhá
kokůtci ve studiu žádný faul nevidí...:(((
vlezte tý Slavii všichni do prdele a už nevylejzejte