Příspěvek Diskuzního fóra
sasek napsal:
Já tvůj příspěvek četl jako rejpanec do trenéra, který neumí přivést kvalitní hráče. A jako milovník objektivity jsem musel zasáhnout :). Pokud to tak nebylo myšleno, omlouvám se.
Já neříkám, že neumí přivést kvalitní hráče. Já říkám, že vytrvalé prosazování hráčů, kteří ničemu nepomáhají je na ho.no. Co Bohemce přinesl například Mužík, který tu byl dvě sezony? Střídal snad do každého zápasu a nedal v lize gól. Přesto ho tam trenér neustále cpal - tehdy třeba na úkor Zemana a jiných mladých hráčů. A přesto tu Mužík vydržel 2 roky. Ona hláška pana Veselého - když odcházeli Hála a Jánoš - že nechceme nikoho vyhazovat, je taky klenot - v kontextu toho, že Bohemka je prvoligový profesionální klub. To je snad přece normální - v profesionálním klubu - že ten, kdo nestíhá, tak odchází. Jaká je užitečnost Ristovského, nebo třeba Hrubého. Oba ofenzivní hráči, kteří by měli dávat góly, nebo je aspoň připravovat. První nastoupil do 33 zápasů a má jednu asistenci, druhý do 48 zápasů a má 1+2. Přijde ti to odpovídající jejich vytížení? Mě ne. Kde je ta - několikrát - avizovaná čistka a omlazování kádru?