Příspěvek Diskuzního fóra
Chápu zdejší výtky vůči shejbalovi, vlastně stále nevím, co v něm nás trenér viděl, že ho chtěl vyléčit a drží ho tu stále. Ten kluk má bohužel úplně nefotbalový návyky. Občas je mi ho líto, když vidím jak se snaží, ale vypadá u toho hrozně komicky. Možná by mu pomohlo, kdyby mu oholili ten plnovous. Co mne fakt ale sere je Hrubý, protože ten kluk do míče kopnout umí, ale je línej jako veš. Souboj je termín, který nezná. Rychlost běhu má jen pomalou a chůzi. Když se má zapojit do obrany, tak se na to vykašle. Hraje všechno alibisticky. Prakticky každý zápas cca od 70min trnu, protože, když nastoupí, tak od té chvíle v útoku nejen, že neudržíme a nevybojujeme žádný míč, ale sesype se celá naše hra. Všechny míče, co se k němu dostanou jsou rovnou odevzdané soupeři…. Fuj to jsem si potřeboval ulevit. Ať Ristovski, nebo Okeke jsou pro mne lepší variantou. Já bych ho poslal do béčka, a jestli by mu to ani tak nedošlo, tak kopnout do prdele s rozběhem. A v té 70min tam radši posílal Nováka..