Příspěvek Diskuzního fóra
Nedá mi to, ale musím hodnotit zimní přestupovou aktivitu Bohemky známkou 4 (jako ve škole).
S odchody souhlas, to zas jako jóó (i když bych klidně viděl odchod i dalších playerů).
A teď k příchodům..
Kareem - hráč na pravý kraj, nezdá se mi však, že by měl jít ihned do základu
Okeke - má se vůbec cenu k tomu vyjadřovat? Další přivedený zraněný hráč!
dorostenec Černý - z dorostu, který ani nehraje nejvyšší soutěž. Zde chválím alespoň zařazení do A týmu, ačkoli očekávám spíše vytížení v B týmu.
Takže největší posílení kádru je návrat kapitána Lukáše Hůlky po zranění.
Pánové Držmíšku a Veselý, tohle nemůže stačit!
Stále se tak nějak můžeme ještě chlácholit, že přestupové okno v zimě končí 22.2. takže je tu stále šance, že nám někdo nějaký "zbyteček" pošle, ale jinak je to s naší aktivitou velká bída.
Vlastně se o zimních posilách nedá mluvit, neboť jak Kareem, tak Okeke byli přivedeni již na podzim.
Na tiskovce se trenér rozpovídal o tom, že se roztočila spirála peněz a že už i za mladé hráče se vyplácí velké sumy. Bohužel, zvykejme si. Vždyť taky do fotbalu větší peníze začaly proudit a kluby vědí, že už si mohou za dobré, mladé hráče říkat více.
Na jednu stranu chápu, že DJ potřebuje vatu na nový Chrám (a pokud to klapne, budu mu neskonale vděčný), nicméně sportovní stránka je a bude setsakra důležitá!
Trenér také na tiskovce hovořil o tom, že v kádru Bohemky je asi 7 odchovanců....bravo a 3x sláva! Tohle určitě každý fanouš klokanů rád slyší. Nicméně já v nich (zatím) spatřuji pouze průměrnou ligovou kvalitu.
Ale my potřebujeme posílit!!!
Už budu končit.... pokud se díváme - kvůli penězům - do zahraničí (jak na tiskovce tvrdil JV), smrdí to neprověřeným hráčem. A už na konci podzimu JV hovořil o tom, že potřebujeme nějakého prověřeného lídra do týmu.. Tak to jsem zvědavý...
Včera proběhla tiskem zpráva, že na Slovácku bude v létě končit Valerij Siniavskij (28 let, levý bek). Okamžitě bych se pokusil ho získat ještě v zimě! Na levý kraj obrany by byl zlatej, kvalitu má a ligou již velmi dobře prověřený. Tady máte zkušenost, pane JV.
A úplně na závěr, Hybšáku drž se, dobře to dopadne!