Příspěvek Diskuzního fóra

Z níže uvedeného textu je mi smutno, tam někde jsem si vysnil "Nový Ďolíček" v době, kdy nebylo jasné, co se bude dít. Chodil jsem tam do Eagles parku, na ABC a na na procházky podél potoka. Ale to je jako vždy "kdyby". Moje drahá žena taky možná lituje, že si nevzala Pištu Hufnágla:-)). Možná ještě pro mimopražské fanoušky, je to v Krči, v dochozí vzdálenosti od metra (500 m??) , autobusy asi 300 m ??? A těm co tam budou sportovat to tedy přeji (s výjimkou žen Sparty Praha:-))

Podle starosty Ondřeje Kubína (ODS) lokalita se sportovišti, která obklopují zanedbané pozemky a budovy, zásadní revitalizaci potřebuje. Chystaný projekt zahrnuje nejen modernizaci sportovních areálů, z nichž některé vznikly před sto lety, aby odpovídaly 21. století.

Ve východní části má stát nový bazén, stadion pro ženskou ligu AC Sparta Praha a FC Slavoj Vyšehrad, tréninková hřiště a plánuje se i nový přístup do Eagles Parku. Součástí projektu jsou nové sportovní haly a v západní části rozvoj existujících areálů, konkrétně ABC Braník a Volejbal Braník. Na místě rovněž vzniknou nová gastro zařízení.