Příspěvek Diskuzního fóra
kacrrr napsal:
Ahoj Klokani, rok 2024 byl hektický a řekl bych i pro Bohemku úspěšný v podobě možnosti vybudování nového Ďolíčku. Super! Ale chybí mi tady v diskuzích jedna věc. Hymna Bohemky "Klokani bojují" je úzce spjatá se ... starým stadionem. Mám ji rád a nechci se jí zříct, ale myslím že k novému stadionu by se hodila hymna nová, modernější v rockovém duchu. Máme fanoušky jako Petra Jandu, Karla Šípa a nejen je. Myslím že fanoušci kteří se věnují hudbě by mohly vymyslet "výběrové řízení na novou hymnu" která by se hrála při slavnostním otevření části stadionu! Bude to na etapy, takže vždy při otevření nové části stadionu. Vedení klubu má svých starostí dost, hymna patří fanouškům! Výběrové řízení by mohlo vypsat vedení DFB. Co myslíte? Jinak všem Klokanům přeji pohodové svátky a hodně úspěchů v Novém roce, nejenom sportovních Bohemky ale i v osobním životě!
Jojo, Petr Janda a Karel Šíp jsou fanoušci Bohemky a v případě že se do tohoto pustí tak jedině dobře, zbývá maličkost - oslovit/požádat je...
Já bych již nyní před zápasy mj hrál i toto, obsahuje to nejen "zelená" ale i povzbuzující "jeď!"
Když ti svítí zelená - YouTube Music
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem, musím pochválit za poločasovou hudební produkci při zápase s Karvinou...