Příspěvek Diskuzního fóra
xtreme napsal:
Trenér podle mě dělá maximum s tím, co vždy aktuálně má. Je to srdcař a Bohemka mu není u zadku. První rok nebyla náhoda a po Luďkovi toho dopředu asi moc převzít nemohl:-) Každý dělá ... chyby, někdy zápas prokoučuje, jindy mu to střídáním Schejbal zachrání...Těžko bude chytat za gólmany nákopy z půlky, či dostupovat hráče, to by snad na téhle úrovni už mělo být u hráče samozřejmostí. Nebo trefovat z malého vápna odkrytou branku, či proměňovat sóla.Pokud se "hostovalo" , tak výkony hráčů byly obstojné ( měli motivaci...sice ne Bohemku..) ale pak logicky šli o dům dál či zpět domů. Tak se šlo cestou kmenových hráčů, jenomže zadarmo se z toho staly ,s odpuštěním "sběrné suroviny". A i když někdo vylétl, šup odchod...Až nouze přinutila dát šanci odchovancům, ale u nich nezkušenost prostě musíme vydržet -viz včerejší 1.gol-. Trvalá změna bohužel nastala příchodem Yusufa. Ač jsem za něj rád, udělá plno práce, tak k sobě nemá moc komu sklepávat. I přesto to pochopitelně svádí k nakopávání právě na něj. Stejně jako to hrávala repre na Dina. Není náhoda, že na Letné jsme byli lepším týmem, nemohli 3/4 zápasu nakopávat a stačily naše klasické brejky a presink. Nevidím přinos Hejkala/standartky. Otázkou opravdu zůstává, jak je to skutečně při hledání posil, jaké jsou vůbec pokyny pro "nábor"...Pak by to šlo za ním, ale může být špatný manažer ale dobrý trenér. Schválně si zkusme napsat 3 obránce ,na které je spoleh a drží mužstvo ( max Hůlka) ..a nenajdete jediného se stabilními spolehlivými výkony. Včera by se Rajchlos mohl rozkrájet a stejně by tam ty 3 fíky dostal, co s tím měl dělat? Suma sumárim trenérovi věřím, ale styl skládání porcelánového kádru je mi záhadou. Chápu-zadarmo=tak ten plat přežijem.
Hmmm, ale jo, dobrý.
BOHEMKA DO TOHO!!!