Příspěvek Diskuzního fóra
Fanoušek1905 napsal:
Souhlas !!! Pro mě je mnohem víc, když se nacvičí nový pokřik nebo chorál, než se navlíkat do pláštěnky apod. Já ještě pořád chodím na Bohemku na fotbal ;-) , taky zní blbě, když je ... z kotle víc slyšet megafon než fanoušci.
Já s vámi všemi souhlasím. Možná jsem to nenapsal úplně přesně, nejde mi o ty jejich sešívané opičárny v hledišti, jen si představuji ta bohemácká chorea na těch velkých staionech, kde býváme vždycky v menšině někde v koutě, a chci, aby nás na našem velkém zelenobílém stadionu bylo taky tolik a aby to tam žilo po našem. Proti Bodo to byl přece zážitek jako blázen, a to se hrálo v tom bolševickém mordoru:-( Nikomu neberu jeho názor, že Bohemka rovná se Ďolíček, já to vnímám jako Bohemka rovná se vlastní stadion. V osmdesátkách se docela vážně mluvilo o stadionu Bohemky na Hagiboru od Vodních staveb Hostivař. Věřím, že kdyby se to realizovalo, tak jsme dnes úplně jinde, bez těch desetiletí tahanic o stadion, podivných různých majitelů-developerů a podrazů odevšad, a Ďolíček by byl jen vzdálenou hezkou vzpomínkou nás starších. Kolina má pravdu, že velikost klubu nezáleží na velikosti stadionu, ale těch dlohodobě špičkových s malým stadionem je v Evropě určitě míň, než těch špičkových v arénách, co jich i tak chce spousta do ještě většího. Myslím, že pokusit se vyhandlovat s Prahou ten jejich vysněný development ve Vršovicích za skvěle dostupný pozemek na Kačerově, jak psal ten radní, by bylo do budoucna terno. I ekonomicky a přes počáteční určitě vyšší investici. Svůj názor, že jdeme sice hezkou cestou, ale trochu nešikovně proti proudu, si nechám. Ovšem nejsem proto zahořklý, jdu si připravit oblečky a za pár hodin fandíme v Ďolíčku!