Příspěvek Diskuzního fóra
zobak napsal:
Děkuji Pantátovi za to, co pro Bohemku dělá! Ochota zafinancovat takovou investici, která se v lepším případě za desítky let možná tak akorát vrátí, je obdivuhodná! Srdcem beru Nový Ďolíček jako splnění romantického snu. Rozum ... mi naopak stavbu osmitisícového stadionu pro jeden ze tří významných klubů v téměř dvoumilionové pražské aglomeraci nebere. Chodí nás pět tisícovek, tak si dáme za cíl skoro osm, se stáním devět? Vždyť je to pár let, kdy krachující slavii sledovaly tři tisíce otrávených plačků, to si přece pamatujeme. Dnes jich chodí devatenáct tisíc a nestačí jim kapacita. Víme, kolik by jich dnes chodilo, kdyby měli osmitisícový stadión? Víme, osm tisíc, nikdy víc. Na víkendovou procházku zakončenou fotbalem bude Nový Ďolíček fakt hezká adresa a budu dál chodit a těšit se jako vždycky. Ale v Praze budou dva velké kluby a jeden sympatický, rodinný. Jenže já chci ta chorea Tribuny Sever v našich barvách a s klokanem, chci zelenobílou lavinu, chci titul! Tak jsem s Bohemkou vyrůstal a, při vší úctě ke všem, co Bohemku pozvedávají výš a výš, se s tím smutně loučím. Jen můj názor, nechci nikomu kazit radost, protože i já mám vlastně radost, jen takovou smíšenou.
Proboha jenom ne spartakiadni soubor ala tribuna semen...
Na zelenobílou lavinu a pořádnej hukot na novým stadionu se těším jak dítě na vánoce...