Příspěvek Diskuzního fóra
Ještě k utkání z Duklou v 60 minutě za stavu 0:1 se musím přiznat že jsem proklel celou Bohemku a cítil křivdu kterou se na mne život dopouští zrovna tak mi bylo jasné že jsme ztratili další zápas a potah e se to s náma až do konce podzimu pak přišla parádní branka Kadlece a já malém zešílel radosti hned jsem věděl že že je stejné vše v hajzlu protože ten bod za remízu je stejný jako nic atd...naštěstí mne z toho celkem rychle dostal Drchy s Čermákem kteří následně rozvlnil síť a já řval jako krava a tleskal ještě dlouho po konci utkání najednou bylo vše krásné a zápas se pro mne skládal jen z 19 minut ve kterých jsme otočili utkání prostě jsem za 90 minut prošel kompletní změnou z očekávání ze začátku utkání po spadnutí na úplné dno během utkání až po nejšťastnějšího člověka na světě a to vše za 90 minut proto ten fotbal tak zbožňují a proto bych bez Bohemky nikdy nemohl být ať hrají jak hrají ať tisíckrát vše proklínám a dusuji se že mne tam už nikdy nikdo neuvidí následující utkání ať už v Dolicku nebo třeba na Moravě jsem tam znovu a málo kterou sezónu jsem vynechal více než dva tři zápasy takže i přes veškeré nedostatky a šílenosti ktere občas všichni sledujeme musím všem hráčům a trenérům moji milované Bohemky jen a jen poděkovat to oni do mne pumpují ten adrenalin oni mne srazí na kolena aby mne v zápětí vynesli až vrchol díky a doufám že přidáme nějaké bodíky a třeba po podzimu na vzdory všem kritikům a vsevedum budeme v horní polovině tabulky ale i kdyby ne i kdyby vše stálo za hovno stejně budu Bohemce fandit hráče povzbuzovat a objíždět utkání díky a ať se dari