Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Někdo zaplatil za produkt a chce to co nejvíce prezentovat v médiích - kluby z toho mají doposud nevídané prachy... Jasně "to si nevybereš" hmmm... Když někdo nedělá ve směnách nebo chodí do školy tak dobrá, teda ... (já si v tom zimním termínu vždy vzpomenu když v Dolíčku Plzeň odmítla hrát), nojo, ale když se dělá na směny tak při noční nemáš šanci, při denní se druhý den brzo ráno vstává do práce... Jasně kdo chce tak si to "nějak zařídí" nicméně jsem zvědavej komu se bude chtít si v prosinci na večer zařizovat/přehazovat směny a jít mrznout:-) - uvidíme... Tak či onak fotbal se má hrát v podmínkách přijatelných i pro diváky na stadionech... (V prosinci bývá sychravo a v Dolíčku u Botiče takto večer je kosa i na hlavní tribuně, no alespoň tam neprší, ale kolik lidí přijde v prosinci večer do kotle když bude třeba mrholit/pršet? Tak mě napadá - když bude ta rekonstrukce Dolíčku tak snad pro tyto příležitosti bude alespoň část hlediště "temperovaná/vyhřívaná"...) BOHEMKA DO TOHO!!!
souhlas
ale nepřijdeš (prostě makáš a malé děti do mrazu nevemeš) a ač zdarma přenecháš svá místa do prodeje tak sankce to nepochopíš
ale přezevše BOFOR