Příspěvek Diskuzního fóra

berjir napsal:

Ja se nikdy nechci vzdat genia loci Dolicku. Ale kdyz nad tim posledni dobou premejslim, cim dal casteji mi z toho s nechuti vyjde, ze pokud DJ ty prachy je ochotnej investovat, bylo by to ...

Jojo, je to jak píšeš...

Fakt nezávidím Pantátovi, teda já bydlím od Dolíčku pár stanic tramvají a chodím tam skoro už 50roků, nerad bych se s ním loučil, ale...

Když to vidíme všude kolem sebe a chceme cca držet krok, nebo alespoň nenechat extra moc rozevírat nůžky tak klub nutně musí reagovat, no a je zde moc těžké  rozhodování:

1.) Snažit se od MĚSTA získat dlouhodobou smlouvu, pokusit se maximalně efektivně za stovky milionů REKONSTRUOVAT a nadále hrát v m oblíbeném Dolíčku ovšem s velmi omezenou kapacitou cca 8500 diváků  což ať si to nikdo nechce připustit tak takováto kapacita stadionu v hlavním městě podstatně limituje rozvoj i prestiž klubu.

2.) Postavit úplně nový stadion pro cca 15000 diváků s parkovištěm někde u MHD a u OKRUHU/DÁLNICE. Takováto kapacita by byla vyšší než u mnoha "PROVINČNÍCH" klubů a dosahovala by alespoň cca 50% kapacity nových stadionů Sparty a Slavie což by až tak nedegradovalo v očích veřejnosti/obchodních partnerů atd Bohemku...

Teda, já fakt už nevím, to opakující se nekonečné očekávání něčeho co nepřichází a stále je v nedohlednu...

BOHEMKA DO TOHO!!!

Když vidím za co vše Město utrácí peníze a s kým a jaké uzavírá smlouvy, hmmm...