Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
První, s kým souhlasím. Ostatní (a klidně začněte nadávat, vydržím to) jste naladěni na kritiku, ale ta je dost k hovnu (pardon). První gól hezká střela, asi chyba Křapky, otáčel se, namísto snahy to nějak ... zasáhnout. Druhý, asi off side Tupého Chorého, viděl jsem x krát, ale úhel tak blbej, že nevím, co mne štve, že se to ani neřešilo... A za tohoto stavu si myslet, že se dá něco udělat?? Ano, možná více bojovat, ale co z toho? Zranění, karty, jak píše FAN1905. A teď moje obsese s Transfermarkt (údaje v mil. Euro) Slavia 96,95 Bohemka 6,4 skore z peněžního vyjádření přetažené na hřiště je tedy 16 : 1, rozdíl jde na vrub bojovnosti kluků, o které píšete, že nebyla (já ji také moc neviděl :-)) Individuality - TOP 3 Oscar 10, Diuf 7, Provod 5,5 Fruwald 0,65 Matousek 0,45 Yusuf a Rostovski 0,4 Takže nejlepší Slávista je 20 x lepší fotbalista, než Matoušek :-))) A na okraj Slavia B hrající 2. ligu je za 5,5 (tedy skoro jako my), nejmladší Belžík, syn kamaráda je v 16 letech oceněn na 0,5 (hahaha jako Matoušek, 99% z vás to jméno nikdy neslyšelo :-))) Tak a začněte, že nemám pravdu.... :-)))
Promiň, ale hrát/bojovat naplno by se mělo bez ohledu na soupeře za jakéhokoliv stavu a to od začátku až do konce!
No a ptáš se co z toho? Přece odpovědnost ke klubu a k fanouškům, hrdost, soutěživost/snaha vítězit, ukázat že nic nevzdáváme, atd.atd...
Zde a vlastně všeobecně (v médiích) se neřeší góly a porážka od současné Slavie, to se očekávalo, ale řeší se trapný přístup k zápasu - že to bylo odevzdané bez snahy, bez bojovnosti, mělo se za nepříznivého stavu něco změnit-klidně něco i vyprovokovat, kouskovat hru a nenechat kvalitnějšího soupeře hrát jejich hru, neodevzdat body tak lacino!
Mimochodem "faul" a třeba i žlutá karta je běžná součást hry nazývané fotbal! Pro připomenutí ono v tomto kole padlo celkem 9 červených a to i v méně prestižních zápasech...
BOHEMKA DO TOHO!!!
Tímto způsobem si fanoušky nezískáme a prestiž už vůbec ne, spíš naopak...