Příspěvek Diskuzního fóra
Ja teda nesdilim nektere hystericke komentare tady o apokalypse ktera bud jiz nastala nebo se neodvratne blizi a stale verim v nas soucasny kadr a dokonce i v trenera. Co se mi ale fakt nelibi je to jak to vcera Vesely cele vymyslel a poskladal. Je to poprve kdy si myslim ze cely ten zapas jde opravdu za nim a stacilo by mi kdyby to priznal a jdeme dal protoze chybu muze udelat kazdy a pojdme si rict ze jinyho kvalitniho kouce sem nedostaneme. Jestli to ale nevidi pak ovsem mame problem.... Pokazdy kdyz prijel opravdu silny souper posrala se nam totalne obrana, nekdy Krapka, nekdy Vondra, nekdy Hybs, ve stejnem duchu jede Petrak, atd...nasi obranci neumi hrat pod tlakem, na ligu jsou podprumerni. Je pak samozrejme jasny ze kdyz nama souper prochazi jak nuz maslem, tak se cela hra sesype a hracum to zlomi vaz, prestanou nakonec i bojovat a o hre dopredu uz nemluvim vubec. No a Vesely tedy udelal vcera to, ze vzal vsechny ty nase slavny obrance co mame a postavil je spolecne na hriste proti Slavii. Tohle mu fakt nevyslo. Dozadu spatny, dopredu nic, prostrove videni mizerne, jejich zkušenosti k nicemu...to jsou nasi klicovi obranci. Jako bonus stale hledame hrace do utoku a zalohy ale to co se nam deje vzadu proti jakymukoliv nadprumeru je strasny. Golman to take zatim rozhodne nepodporuje, ale tam aspon verim ve zlepseni. No nic, za me to fakt Jarda podelal a mel by rict ze tohle mu nevyslo, protoze hledat tentokrat kvalitu v tom co postavil nelze (a neberte me za slovo, neslo o vsechny hrace, ale ostatni uz se v tom svezli).
Nicmene ja dal verim v uspesny rok i v ten kadr co mame. Jen Jarda by si mel tentokrat priznat chybu.