Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Nejhorší na tom je, že na hlavní tribuně byla  "komunita" fanoušků která se v podstatě desítky roků neměnila (narušená pouze epizodou Bohemky v Edenu), ovšem nyní je tato komunita díky "manipulacím" s PERMICEMA v podstatě ...

Naprosto s Váma souhlasím. Byl jsem zvyklej odmala vídat ty lidi na A3, který tam prostě byli za každých okolností, byla to prostě taková ta jistota, spřízněnost a sounáležitost, fotbalová rodina, s kterou se vždycky pozdravíte a prohodíte pár slov. Teď už je to úplně jiný. Já vlastně vůbec nerozumím tomu, proč máme pořád to přízvisko "rodinnej klub". Podcast o "zákulisí klubu a fans scéně" je sice fajn, ale to může udělat každej druhej klub. Jak je možný, že existuje něco jako cena Lukáše Přibyla a my nemáme ani zdaleka šanci získat nějaký umístění?  Proč se zrušilo fórum "Ptejte se vedení Bohemky", kde Příba a Dědek z Vršovic reagovali pomalu denně, pak to převzal Sváťa Baťa a teď je zapotřebí zajít "pod pergolu" jednou za uherák, aby byly slyšet postoje vedení? Já to vím, proč se to zrušilo, ale raději to nekomentuju...

Co se týče dnešního zápasu, budu se asi opakovat jako v minulosti, ale my v derby nikdy nemáme víc jak 2 žlutý karty. Máme rádoby technický hráče jako je Čermák, Hrubý nebo Kovařík, ale jako celek technicky hrát neumíme. Máme jedinej styl hry hrát na brejky, jiná taktická varianta neexistuje. Žádnej hráč, kterej dneska nastoupil, neumí hrát bojovně. Možná to umí Jánoš a Dosty, ale ti jsou zraněný. Hůlku mám rád, protože tu něco odkopal, ale je to moc hodnej kapitán. Nemáme hecíře a nemáme bojovný hráče. Prekopa, kterej byl hecíř a bojovnej hráč, jsme prodali. Taky bych rád viděl v derby zákrok alá David Šindelář na Lumíra Mistra, když to stojí za hovno, taky bych rád viděl Lukáše Hartiga, kterej by raději umřel, než by něco vypustil, ale holt na to nemáme typologii hráčů, máme starej kádr, z těch hráčů už nejde vyždímat nic navíc a pak se divíme, že dostaneme rychtu bez boje.