Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Nejhorší na tom je, že na hlavní tribuně byla "komunita" fanoušků která se v podstatě desítky roků neměnila (narušená pouze epizodou Bohemky v Edenu), ovšem nyní je tato komunita díky "manipulacím" s PERMICEMA v podstatě ... rozložena... Teda až do této sezony když se vyhrávalo nebo prohrávalo, ať se hrála 1Liga nebo 2Liga tak byla jedna věc jistá a to, že se na tribuně na svých místech na tribuně všichni zase uvidíme- až na nějaké občasné absence! Nyní na zápas s Ostravou za mnou, pode mnou i kousek vedle lidi které jsem nikdy neviděl, to samé se Spartou, se Slavií, no a asi již vždy... Když k tomu přičteme "spolehlivost" aplikace tak poslední jistota fanoušků na hlavní tribuně padla a s ní se hroutí komunita i atmosfera "HLAVNÍ TRIBUNY". Sečteno podtrženo: skalní mnohaleté fanoušky na hlavní tribunu v podstatě již nic neláká... Obávám se, teda podle toho co jsem dnes slyšel kolem sebe, že na následující sezonu se na hlavní "moc PERMIC" neprodá, hmmm... BOHEMKA DO TOHO!!! Jooo, ono je hezké že se někdo po letech dostane na nějaký zápas díky uvolněné PERMICI na hlavní tribunu, ale on takovýto člověk když je na "HLAVNÍ" tak pak schází v kotli, že...
Přesně vyjádřeno. S tím, že pokud se na uvolněné místo dostane někdo z kotle, je to ještě ten lepší případ. Moje zkušenost z prvních zápasů je, že z lidí, kteří seděli na uvolněných místech v mojí bezprostřední blízkosti, se fanoušci Bohemky evidentně nikdy nestanou...