Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Včera jsem ledacos pochopil. Děsnej fotbal se dá vnímat ze dvou úhlů pohledu. Ten včerejší jako trapas, ale bez velkých emocí. Na Haška jsem byl (po neschopném Šilhavém) hodně zvědav. Po tuším osmi zápasech s ... průměrnými i podprůměrnymi (Portugalsko výjimkou) tými hrajeme stejnou tužku jako předtím a tak mě nároďák přestává zajímat. Jiné je to, když takhle mizerně hraje Bohemka. Tomu neutečeš. To tě užírá a ničí. Na druhou stranu ale vidím, jak naši hru a Bohemku vnímají ostatní. Něco jako "to je teda partička" a vlastně nikoho nezajímáme. Smutné prozření. Díky pane Hašku!
Ale to je reálný obraz repre.podobne hraje naše u21. Acs i sks jsou tvoření cizaky. Ostatně nebude nehoda, že nás nejlepší hráč loni byl slovák, a letos "princ" Jusuf... Acs slaví dokonce rekord, přes rok neprivedla českého hráče.... nikdo naše hráče nechce (v cizině). A kdyz čeká je lavicka. Generační " talent" Hlozek, hraje či spíše nehraje a předvádí velké nic. Srovnejme to s tím španělským zázrakem z eura. A že se Vám nekdo směje za Bohemku? Bylo hůř, daleko hůř. On cesky fotbal obecně moc nikoho nezajímá. Kdo třeba jasa z mb, kromě hrstky skalních? Nezájem..