Příspěvek Diskuzního fóra
Číst komentáře tady po prohraných zápasech je za trest. Stejně tak sedět na A3, kde se od začátku zápasu do konce nadává nejen na soupeře, ale hlavně na vlastní hráče a trenéra. A to i dost nevybíravě a v osobní rovině. Nikdy by si nemyslel, že to řeknu, ale "zlatí" fanoušci hostů, co si tam maximálně zařvou gól a jinak je od nich klid.
Jestli tohle jsou ti srdcaři a dlouholetí fanoušci Bohemky, co mají na prostředku hlavní tribuny permice x desítek let a teď je klub podle nich "vyhání", tak si říkám, jestli to nakonec nebude ku prospěchu, když se na to vyserou a doprostřed tribuny budou mít šanci se přesunout fanoušci, co nejen nadávájí, ale umí i podpořit a zafandit. Přijde mi to až jako toxický prostředí.
Chodil jsem do kotle skoro 2 dekády, občas tam i teď zajdu na část zápasu za kamarády, letos jsem si ale koupil permice na tribunu, ale to se fakt nedá srovnat... Kotel umí být přísnej, když je potřeba (pamatuji si x proslovů s hráči z očí do očí, včetně srazů s nimi, když teklo do bot), ale je fér a hlavně podporuje hráče, i když se nedaří a snaží se je hecovat. Nechtěl bych třeba být v kůži odchovance Adama Kadlece, který musí pod tou tribunou hrát na lajně. Jasně, všichni vidíme, že se mu nedaří a má daleko do dobré formy, pamatujeme od něj rozhodně lepší zápasy. Ale aby od prvního pokaženého míče poslouchal, jakej je to dřevák, kopyto a div ne, aby si radši zlomil nohy...To je na mě moc.
Jestli tady panovaly obavy, že se to na tribuně popere mezi fanoušky Bohemky a hosty, kteří si tam koupí uvolněné lístky, tak mám dojem, že k tomu spíš dojde mezi námi samotnými, až někomu z nás dojde trpělivost s těmi zapšklými "srdcaři", co by všechny jen vyhazovali a dělali by to sami nejlíp... Už teď se těším na vyhrocený zápas s Hradcem. :)