Příspěvek Diskuzního fóra
Pár postřehů z mého neobjektivního pohledu. Soukup nikdy nebude brankář pro první ligu. Hybš hořel- možná velké teplo? Chybí mi v obraně Petrák, který by si snad zřídil pořádek. Někdo tu psal o Ristovském v obraně. Přiklonil bych se k tomuto názoru. Myslím, že by překvapil. Bojovník přes kterého moc protihráčů neprojde. V záloze mi chybí Smrž, asi Čermák a možná i Hála. Útok je dle mého nadstandardní. To, že to tam nepadlo...stane se. Výsledek dnes na h...o, ale když nebudu koukat na výsledek, tak by se mi to překvapivě líbilo. Zmáčkli jsme je víc než Sparta i Plzeň, některé akce byly velice pěkné a holomajznou bych to určitě nenazval. Prostě smůla a neumění v zakončení. Jinak mimo fotbal.. Fajn, že má VIP svůj stan na úkor výčepního přívěsu, ale fronty na pivo se ztrojnásobily. Takže jedno a dost. Vysvětlí nám někdy někdo, proč se zrušila pergola? Zajímá vůbec někoho, kam se s klobásou, pivem posadit (postavit)? A to, co se pouští za hudbu? Poslouchá tohle někdo -DJ mladší?(zajímala by mě anketa- ale to zase nezajímá vedeni). Vím, že se člověk nezavděčí všem, ale se slzou v oku vzpomínám na to, že jsem slýchával Beatles, Queen, Stouny, Zeppelin atd.. Zajímá se někdo o věkové složení fanoušků? Když už tohle, tak alespoň volume doleva, abych alespoň mohl prohodit pár slov se sousedy. Sorry za dlouhý příspěvek..