Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Byl jsem včera na otočku dost daleko za Hamburkem a tak jsem dopředu věděl, že to asi nestihnu a přenechal permice kamarádovi. V apce vše ok. Zápas jsem viděl až kolem 22h ze záznamu a ... i když bez znalosti výsledku, je to takový jalový pocit. Překvapil mě Yusuf, jak dokázal předběhnout toho lempla v obraně rudejch. Ten by měl problém hrát i u nás. Druhá věc co mě zaujala, byly naprosto šílený centry Kácy. Mám pocit, že je všechny do jednoho přetáhl až někam do autu. Děs. Ale furt věřím, že to v tom klukovi je. Jeho fyzička je jeden velký otazník, protože jsem si už několikrát všiml, že bývá ve druhé půli horší a nestíhá. Znát byl příchod Smrže a myslím, že i Vojty. Reichl dělá co může, aby odčinil průser na Julisce. Včera dobrej. Že jsme s nimi prohráli takovým výsledkem není ostuda (té jsem se bál), ale v jejich současné formě tady jistá šance byla. Lépe řečeno mohla být. Naprostou nutností je příchod stopera, protože naše obrana s Vondrou uprostřed je tragická. Z příštích tří zápasů - v Karviné, s Jabloncem a hlavně v ČB - to chce min 5b! Je to reálné?
Kadlec včera velmi špatný výkon, v druhém poločase vypadal že vůbec neví co a kde má hrát. Centry byly odevzdané, Haraslína si nehlídal a ten si pak dělal co chtěl. Novák který jej střídal měl přijít nejpozději v 60 minutě a mohlo to ještě dopadnou jinak, byl přínosem.