Příspěvek Diskuzního fóra

My tu Spartu už bohužel nikdy neporazíme. Dneska byla šance, nemaj fazónu, mezi těžkým dvojzápasem v předkole LM a stejně toho nevyužijeme. Pokaždý se jich bojíme, nikdy jim alespoň nenakopeme, kolik měli Sparťani prostoru pro rozehrávku po celej zápas, to bylo až do očí bijící. Naše obranná hra je tragická dlouhodobě, jestli to Jarda nevidí a netrne při každý akci soupeře jako já (ne jen dneska se Spartou), tak to fakt nechápu. Neznamená, že když jsme loni dostali míň gólů než předloni v sezóně, která dospěla do evropských pohárů, tak že je defenziva v pohodě a musíme posílit nutně útok, když předloni byly gólový žně a loni bída. Hrad se staví vždycky od základů a základem je vždycky ve fotbale neochvějná jednička v bráně a fungující zadek. S Hybšem, Vondrou a střídajícím Křapkou vzadu nikdy nic se Spartou neuhrajeme. Kdyby hrál v obraně Libor Janáček, Marek Nikl, Pavel Mareš jako dřívávějc, tak ta naděje nějaká je. Dřív jsme je alespoň pokopali, když jsme na ně neměli, ale za mě pokud derby dohrajeme s jednou žlutou kartou (což už je pravidlem, v derby se Spartou a Slavií jsme nejslušnějším týmem ligy bohužel dlouhodobě), tak to za mě není od nás bojovný derby.