Příspěvek Diskuzního fóra

Bohemians Fans napsal:

Jak už se tady řešilo, po zápase s Duklou jsem přemýšlel o brankářské jedničce a napadl mě Matyáš Vágner z Hradce, po přestupu ze Slavie jen dvojka a po prvních dvou zápasech to vypadá, že ...

V stavu v jakém je nastavena obranná činnost mužstva a které se tak bezmezně věří ať už jménům, nebo tří obráncovému systému, na který nemáme kvalitu, je velice těžké obviňovat pouze golmany( vynechme triviální chyby). Debut v této chvíli pro mladého např. Kerbacha by mohl být z velké pravděpodobnosti likvidační( podobně jako např. Kouba). Až bude mančaft v tzv. laufu,bude dávat branky,tak se i případná chyba golmana nebude řešit takovým způsobem jako nyní a tím by mohl mladý golman získávat zkušenosti a sebevědomí. Podobným způsobem byl u nás zlikvidován Bačkovský. Manažeři nejsou hloupí a proto poradí osloveným adeptům zda situaci využít,či nikoliv. Nyní převládá názor do Bohemky v současné době nechodit,jejich růstu by to mohlo uškodit. Mnoho takových Jedličků co by mohlo akceptovat hostování(na přestup by k nám nešel o tom jsem přesvědčený) u nás není. Je třeba kmenový golman. Celou ,,politiku,, klubu by mohla postupně nastartovat nějaká smysluplná koncepce klubu jako takového a ta nám dle mého chybí . To nám škodí. Startérem musí být trenér a ten mít podporu a trpělivost vedení a majitele. Obávám se,že stávající stav našemu trenérovi vyhovuje např. z důvodu sezení na více židlích.  Dlouho jsem nepsal,čekal jsem na nějaký posun ale nic. Korunováno systémem permic. Tak omluva za dlouhý tlachy. Mějte se fajn Klokani.