Příspěvek Diskuzního fóra
Víte, vždy jsem měl oproti sparťanskému švagrovi jistý morální trumf, když se dmul pýchou, kde jsou oni a kde my, že jsem mu řekl "Vám se normálně může stát, že vám příjde na setkání s fanoušky Skřéťa s Rosou a nebudou se schovávat za deset manažerů a mluvčích?! Asi ne... Jasně, chtěl bych hrát každý rok pohár, ale u nás máme až rodinnou atmosféru, a to se počítá. U nás prostě fanoušek není onuce jako u vás na Sraltě- zaplať, něco si kup a hlavně do ničeho nekecej, od toho jsme tady my!". Na to nemohl říct ani pumpička. Bohužel s naprosto nepřipraveným systémem evidence návštěv, kde to vzali "kompetentní" za velmi špatný konec skrze velmi negativní motivaci si to už nemyslím... Je sice moc fajn, že pan SLO a Koukal udělali podcast, ale nad ním taky moc nejásám. Poslední díl mne vyloženě zarazil. Nejdříve jeden omílá, že nad znovuprodanými lístky klub vydělá pár stovek a že o to nejde, aby druhý za minutu řekl, že chceme stavět nový stadion, tak kde na něj vzít?! A co mne mrzí fakt hodně, že jakožto akcionář klubu prý bez protestů ten nový systém schválili zástupci DFB, pokud to tak je, tak je to špatné a je to na rezignaci. Pan SLO k tomu dodal se smíchem, že to je na samostatný díl podcastu. Tímto ho béřu za slovo a těším se!
Pokud se někdo bude s chutí - a na podcastu to zaznělo dosti často - strefuje do nostalgie a rodinné atmosféry, ok, má na to právo. Ale pokud je změna kormidla, dobře, ale v tom případě ať dá vedení narovinu vědět, že postaru se žít nedá, jak říkal soudruh Zápotocký a že budou změny. Ale roubovat následně amatérsky připravený systém bez komunikace - myslím té spíš neformální, to není dobře...
Pánové z vedení, vzpamatujte se!!! Už týden píšu pánovi na reklamace, že jsem na zápase fakt byl, doložil jsem i fotku z gratulace Ivanovi. Stále ale nepřítomen, jako Hliník...
Klidně mne dejte nějaký malus, pokutu, dobře mi tak, když se neomluvím, ale PROBOHA, NEBERTE MI MÍSTO MEZI LIDMI, S KTERÝMI JSEM MINIMÁLNĚ OD ZNOVUZROZENÍ BOHEMKY 2005, S NĚKTERÝMI JEŠTĚ DÉLE!!! A pane Koukale, nebojte, já jsem systém pochopil, vím, že mi permici letos neseberete, jak jste se "vtipně" snažil v podcastu vysvětlit.
A ještě poslední věc, na pana Koukala. V podcastu jste vyzval fanoušky, ať píšou svoje návrhy na zlepšení. Když si projdete fórum za poslední dva týdny, najdete jich tam dost!