Příspěvek Diskuzního fóra
felčar napsal:
souhlas kupujeme permici i jako formu podpory klubu lístky bychom mohli kupovat jednotlivě přes DFB máme tribunu C a fakt se rozhodujeme většinou v den utkání, zda pojedeme-počasí, dojezd 120 km event nemoc dětí tedy na příští ... rok o permice asi přijdeme protože: pokud vím dopředu, že nemůžu jít, permici samozřejmě nabídnu ticketportalu , což jsem dělal letos často, ale nebudu se zbavovat možnosti návštěvy utkání, pokud nevím zda můžu jít, ač mi hrozí sankce navíc kromě exponovaných utkání bývají moje nabídnutá místa volná viz Ticketportal konto v této sezoně a tato neprodaná místa nemohu si vzít ani zpět. no ale v sobotu za tři body
Clovek, co 5x nedorazi na zapas (tj. tretina zapasu) a neuvolni misto dalsim, prece neprijde o permici. Prijde jen o rezervaci sveho mista na pristi rok. Klidne si to stejne misto bude moci koupit znovu, pokud tam nebude zastup dalsich klokanu, kteri by dane misto chteli. A kdyz to misto skutecne nekdo vyfoukne, lze si porad poridit permici o kousek vedle. Holt ty nejlepsi a nejzadanejsi mista budou pro fandy, kteri na zapasy realne chodi nebo neblokuji mista pro ostatni.