Příspěvek Diskuzního fóra
felčar napsal:
souhlas kupujeme permici i jako formu podpory klubu lístky bychom mohli kupovat jednotlivě přes DFB máme tribunu C a fakt se rozhodujeme většinou v den utkání, zda pojedeme-počasí, dojezd 120 km event nemoc dětí tedy na příští ... rok o permice asi přijdeme protože: pokud vím dopředu, že nemůžu jít, permici samozřejmě nabídnu ticketportalu , což jsem dělal letos často, ale nebudu se zbavovat možnosti návštěvy utkání, pokud nevím zda můžu jít, ač mi hrozí sankce navíc kromě exponovaných utkání bývají moje nabídnutá místa volná viz Ticketportal konto v této sezoně a tato neprodaná místa nemohu si vzít ani zpět. no ale v sobotu za tři body
Přidám i svůj názor na to s PERMICEMA:
Např. moje žena je zdravotní sestra a má PERMICI, služby se plánují vždy na následující měsíc - někdy se stane, že nepřijde střídání směny, což se dozví pár hodin/minut předem, no a co pak?!?
Podobné na tom budou třeba i řidiči MHD, nebo hospodští, kuchaři apod...
No a co rodiče s malým dítětem, které také mají permice?!?
To jen pár připomínek z mého okolí...
BOHEMKA DO TOHO!!!
Jasně, respektuji to a nestěžuji si, píšu to, protože bych chtěl maximální spokojenost fanoušků Bohemky - no každý "fanoušek" má možnost koupit si PERMICI a vidět Bohemku bez shánění vstupu (zatím stále!) no a můj názor je, že když si něco koupím /zaplatím tak je moje věc zda to pak sním, vypiju, budu nebo nebudu používat.
Nemám rád omezování, ale taková už asi je doba.