Příspěvek Diskuzního fóra

Také to nerad říkám ale nebudeme-li mít nastavenu koncepci klubu(krátko i dlouhodobou ,mládež ,přestupy ,kompetence ,skauting), tak slova trenéra ,který říká to,co chceme slyšet, jsou jen plané řeči. Věnuje-li se skautingu jen on a Držmíšek,pak se není nač ohledně kádru a hlavně dlouhodobě předváděné hře vymlouvat. Odpovědnost je jasně daná. Myslel jsem,s ohledem na loňskou sezonu,že se možná mýlím ,že můžeme loňské postavení zopakovat, že pracujeme koncepčně. Takto se bohužel musím přiklonit k názoru,že ta sezona byla souhra náhod. Jako každý rok tak i ten následující můžeme očekávat beze změn. Obnovu kádru lze dělat za pochodu,koncepčně a ne živelně vyměnit 15 hráčů,to je likvidační. S ohledem na pracovní vytížení p.Veselého jsem zvědav jak se na změně kádru bude podílet.Nedojte tak třeba jednou na neoblíbené ,,já ho nechtěl,byl jsem v tu dobu na mistrovství a to všichni v klubu věděli,,. Já vím,dlouho jsem zde nepsal,byl jsem pracovně mimo EU,tak jsem se takto vykecal,nemyslím to zle,ale už mi to okecávání v klubu vadí.