Příspěvek Diskuzního fóra

A taky něco pro pobavení, před chvilkou jsem ukončil komunikaci s Adámkovou která Petráka popravila, přeposílám:

-Vážená madam, to co jste předvedla v Karviné proti Bohemce svědčí o tom že se mícháte do věcí kterým evidentně nerozumíte! Emancipace odsuď podsuď! Chlapy nikdy nebudou rodit, tak vy nerozhodujte v mužský kopané, nemáte pro to cit a evidentně tomu nerozumíte! Jděte raději vařit!!! Čím dřív tím líp! Já dělám fotbal 55let jako trenér, hráč a nyní otec syna který hraje dorosteneckou ligu a je mi z vás na nic! Fotbalu škodíte, neumíte to! Takovéto držení je při bránění naprosto běžné! Bohužel o tom nemůžete nic vědět, fotbal na mužské úrovni jste nikdy nehrála tak nemáte ani zápasy mužské kopané rozhodovat!

-Vazeny pane,cervena karta byla udelena za hru rukou pred PÚ ve vylozene brankove moznosti,ale co ja hloupa zenska,ktera prece fotbalu nerozumi Vam odbornikovi,ktery dela fotbal 55let a zna prsvidla fotbalu.

-To je přesně to co píšu nemáte proto cit bylo to letmé dotknutí míče bez jakéhokoliv úmyslu které vyplynulo z pohybu ale to vy v životě neuvidíte

-Tak hlavne,ze vy to vidite nestrane

-Nejenom já už jsi tady o tom dvě hodiny píšeme i s trenéry kolegy všichni se tomu smějí a říkají no jo Adámková

a už se neozvala....