Detail uživatele diskuzního fóra - Kartelovépneumatiky

Datum prvního příspěvku
10.12.2006
Celkový počet příspěvků
42
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 42
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
7WcTuIcz 10
Li1pjHTz 5
Wgcr38e3 4
YPxrbjDC 4
6V9SdY3o 3
SNZI5Yzq 2
qn87s9Yj 2
pfYvDNGa 2
24bXnSIX 2
lFMyzbEi 1
3CvaYinT 1
6zNEawkc 1
EZCUs32f 1
TTsj+zu8 1
TfFPzW4L 1
FqQpGQsU 1

Zajímalo by mě, jestli už máme na příští sezonu náhradu za Hůlku, poslední sezona bez Hůlky skončila baráží..... 

mmj proč nebyl Sosseh ani na lavičce na Slovácku, nestáhla si ho už Slavia když čtu že mají personální krizi v záloze? :)

Yusufův největší přínos je v letošní sezonně v def. standartkách, kdy toho odpáře ve vzduchu z vápna opravdu hodně....

Tak Hůlka na palubě je, takže s ním zjevně na jaro trenérský štáb počítá, anebo jsme ještě  nezvedli telefon z Liberce :)

Poslední sezona kdy byl v obraně průser, byla ta v roce 2021/2022, ano to byla ta sezona kdy byl Hůlka rok zraněný.... 

vapno80 napsal:

Já se budu snažit být pozitivní. Havel s Lischkou nám vystuží obranu, která na podzim pod vedením Hůlky za moc nestála. Matoušek se vrátí a Drchalovi to jde nejlíp právě v kooperaci s Matouškem. Ramirez ...

Nevím proč tu lidi nadávají na obranu, v obdržených golech jsme na 6.místě, víc golů dostala i Plzen. Nebejt zbytečné penalty s Karvinou tak by i ten poslední zápas skončil nejspíš 0-0, protože pak nás Karviná dotrhala z brejků.... Obrana rozhodně nebyla problémem, naopak jestli odejde Hůlka, tak se obávám co se začne vzadu dít....

Ještě odečti Hůlku, a radši zapomeň jak obrana "fungovala" po jeho zranění se Slováckem těch pár zápasů.......

nudiSTA napsal:

Musim rict, ze z odchodu Kadlece jsme toho nakonec vytriskali vic, nez jsem cekal. Pokud Vlasij odejde za Lishku + par mega, za ktery privedem dalsi dva hrace, tak to asi taky zkousnu.Co ale nepochopim ...

naprostý souhlas, Kadlece lze pochopit (dobrý deal s Havlem na přestup), Synja jestli za raketu do Baníku a ještě máme Lischku který je o rok mladší než Vlasij, tak to taky pochopím.....

Ale udělat tu hráče ze Sparty B, kterého nikdo nechtěl, on se vyhraje tak , že ho chtěj týmy za top3 a nakonec je v Jablonci, to je k pláči..... Kdyby si ho vzala Sparta do týmu, tak to lze pochopit, ale tohle teda nekoušu.....