Detail uživatele diskuzního fóra - Pepe I
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 19 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| tpkg1N8Y | 7 | |
| 3Lfg8Lf6 | 6 | |
| 6CkRSDX0 | 1 | |
| vSREJ2OR | 1 | |
| 61ap9yWf | 1 | |
| NIOwPIW4 | 1 | |
| bXo3Gaa8 | 1 | |
| de+qyUMl | 1 |
Haniel napsal:
V aplikaci na uvolnění permice se mi dnes od šesti objevil testovací zápas. Víte někdo co to je? Nějaký test aplikace?
Zdravím Také jsem na to včera narazil, když jsem chtěl uvolnit dvě permice na neděli z důvodu dovolené. Takže neporadím nevím. Jen konstatuji, že se opakuje ztráta možnosti přístupu do aplikace ke správě permic. Asi je to aktualizací Androidu. Násobný restart nepomáhá. Pak tedy požádat o nové heslo a pak už lze pokračovat. Jen ten čas strávený nad tím vším a to že se problém opakuje je k nasrání. V neděli za tři a bude klidněji. Pepe
Tak jako několik dalších. Jak šli perníkáři do deseti citil jsem průser. A ten nastal, bohužel. Naši hráči působili jako zdechlé lemry. Ten kontrast proti Pardubicím byl velký a dost podobný tomu jak působila hra proti Karviné. A pak nejenom nepřesné přihrávky a teké jejich realizace pozdní pomalá dávno přečtená a k tomu ještě ty chyby. S tímhle výkonem si nás namaže na chleba nejenom Slovácko ale i Dukla
Slyšeli jste slovo Boží. Modleme se.
Zdravím. Doporučuji si přečíst rozhovor V. Syniavskyi, kde komentuje mimo jiné Pardubice v. Baník.
Pepe