Detail uživatele diskuzního fóra - Pepe I

Datum prvního příspěvku
05.03.2020
Celkový počet příspěvků
14
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 14
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3Lfg8Lf6 6
tpkg1N8Y 2
6CkRSDX0 1
vSREJ2OR 1
61ap9yWf 1
NIOwPIW4 1
bXo3Gaa8 1
de+qyUMl 1

Pardik napsal:

Tenhle mail jsem dostal taky,jak reklamovat nevím,ale zkus napsat sms panu co píši níže.Odpovi ti.

Zdravím. Já ho dostal také a ještě padnul do nevyžádané. Kontrolovat už nebudu. Jak jsem již psal. Ve firmě by IT letěl ani by se nezastavil. Teď ještě devět bodů v závěru a těšit se na jaro tedy leden únor.

Zdravím. Na Tondu se u Karla Šípa podívám až dnes. Mimo to mám jeden dotaz. Přestala mně fungovat aplikace Bohemka. Je chyba u mě nebo je to jinak? Děkuji.

Ano. Tragikomická bezkontaktní stínohra. To je přesné. O poločase jsem šel pryč. Opět nebylo vyprodáno jak to asi budou hoši vysvětlovat. Se Spartou to byly dovolené. Co je to teď. Po takových výkonech se nebudu divit, když návštěvnost bude dále klesat. Tak do Olomouce pro body.

Zdravím. Tak tedy hráli jsme pohár a nikde nic. Jak jsme hráli. Proč jsmee střídali. Názor trenérů. Nic. To mně fakt vadí. Pepe

Jo jo.V dobrém také vzpomínám na Čermáka. Ještě k té hrůze na Dukle. Adam jde dolů protože není aktivní nahoře. Ale ty kiksy stoperu nalevo od něj to nikdo neviděl nebo nechtěl vidět. Navíc neumíme trefit branku natož ji trefit tak aby to tam spadlo. Trochu se té soboty bojím.

Zdravím. Vesměs s vámi přispívající mi souhlasím. Co mě ale dráždí nejvíce je to zpětné potvrzování účasti. Pokud mám data a ty mám tak bych očekával že to bude napsáno tak že z Bohemky přijde sms nebo e-mailem nebo jsou i jine možnosti a bude tam poděkování za podporu Bohemky účasti každého z nás. Pokud by mí něco takového stvořil IT ve firmě nevím asi by "nepřežil".

Dobrý výkon. Těžký soupeř. Pan Berka nám neublížil. Na to, že to byl první zápas.fakt dobrý Jen nechápu proč mám klikat jak dement zda jsem byl na fotbale nebo nebyl. To po mně nechce ani manželka. Data a kontakty jsou dané. Tak proč tuto informaci nedostanete ze stadionu do SMS nebo e-mailem. Ach jo. Pepe 

Zdravím všechny příznivce. Co dnes bude někde přenos?? Děkuji.

Tak tedy po té "povedené" sezónně je to hodně smutný příběh. Celá léta jsem kupoval VIP Gold. 22 000 jsem byl ochoten akceptovat ale o 14 000 navýšení to tedy ne.