Detail uživatele diskuzního fóra - TTROZ
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 27 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
j5znzEZF | 2 | |
aMDO2jtS | 2 | |
9ktXVi+1 | 2 | |
rCuDw3Gv | 2 | |
cidXayRL | 2 | |
TYFEfvCt | 2 | |
WgCH94Bp | 2 | |
3G6n9Trv | 1 | |
0vCgCfmr | 1 | |
JJTkVdPQ | 1 | klokan13 |
EMALr2/W | 1 | |
B1mxC9Sy | 1 | |
AdbXJk7Q | 1 | klokan13 |
ucUjeFSZ | 1 | |
3taaSY4Z | 1 | |
+dESwkRP | 1 | |
gsqTLCzL | 1 | |
A2o7tlNw | 1 | |
+fkAWiqV | 1 | |
LfGAlPRg | 1 |
Tak co říkáte na výkon pana Nehasila a hru libereckých??
Skvělý týmový výkon! Hlavně si to přenést do dalších zápasů.
Pan rozhodčí Orel - tragédie. Reichlos dneska super. Hraje se moc čitelně, až příliš závisle na Jusufovi. Nic není ale ztraceno.
rio napo napsal:
Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme. Ale asi tomu tak nerozumím.
Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumím ani oni. ??
rio napo napsal:
Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme. Ale asi tomu tak nerozumím.
Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumí ani oni. ??
berjir napsal:
Zlin se veze na postupu, s Krapkou si snad delas legraci. Naprosto prumernej obrance, uznavam, ze dal u nas par dulezitejch golu, ale dozadu jsem vzdycky trnul. Nerikam ze doslo k nejake zmene. :) Beran ... ano, tomu v Jablonci nasli roli, kde nevadi, ze neni moc fotbalista, ale spis atlet a obeha jim hromadu veci. Hrac co nema cisla, ale je platnej. To kvituju. A Puskac je papirovej. Mel jsem ho rad, ale hrac musi hrat. Naopak valna vetsina odchazejicich hracu od nas jde do nizsich lig nebo konci kariery.
No snad zítřejší výsledek s Jabloncem potvrdí spíše tvá slova...
Tak nevím, jedna vlaštovka jaro nedělá, ale pro Zlín už je čtvrtá. Antonín Křapka našel uplatnění v jeho obraně, podobně jako se vloni dobře uplatnil Michal Beran a Puškáš v Jablonci. Je přestupová politika Bohemians v pořádku, když tzv. nepotřební hráči posilují ostatní, zatímco adekvátní náhrada spíše nepřichází.
kolina napsal:
Teda s troškou nadsázky, chytít se dá úplně všechno a pustit také:-) Dle statistik prostě brankář "nemá čísla"... Něco se udělat musí a i když za prohry nemůže nechal bych s Jabloncem chytat Griga (čísla horší mít ... nemůže), jo a nechal bych odpočinout i Kácu... BOHEMKA DO TOHO!!!
Hrůzu v poli nelze házet na brankáře. Ani na jednom gólu nenese vinu. Spíš se začíná obnažovat opakující se vzorec, že náš pravý bek dává soupeři finálky. ??
Frťan vystavěl hradbu, a Bohemka neumí dobývat, klasika.
Nezlobte se na mě, ale prohrát 10 z 10, to je hodně tristní bilance. Jako by snad derby o mistra Vršovic už nemělo svoji prestiž. Obecně bylo utkání ze strany Bohemians podařené cca do 20 minuty.