Detail uživatele diskuzního fóra - TTROZ
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
j5znzEZF | 2 | |
aMDO2jtS | 2 | |
9ktXVi+1 | 2 | |
3G6n9Trv | 1 | |
0vCgCfmr | 1 | |
JJTkVdPQ | 1 | klokan13 |
EMALr2/W | 1 | |
B1mxC9Sy | 1 | |
AdbXJk7Q | 1 | klokan13 |
ucUjeFSZ | 1 | |
3taaSY4Z | 1 | |
+dESwkRP | 1 |
AFK11 napsal:
Musím dneska všechny pochválit. Po středeční hrůze to byl dneska super zápas. Podle mě jsme Spartu překvapili sestavou i hrou bez Júsufa. Super, že konečně dostal šanci Matěj Kadlec. Líbil se mi už vloni v ... zimě a bál jsem se, že vyšumí, ale po týhle premiéře už jen tak nezapadne. Skvělý výkon všech odchovanců, i přes Zemanovu neproměněnou šanci, procento má pořád dobrý. Drchal fantastickej, líbil se mi i Hrubý a taky Smrž, ten se prostě potřebuje po pauze vždycky rozehrát. Frigo dělá chyby, ale chce to trpělivost, je to jednička na pár let dopředu. Prohrát na Letný je vždycky mrzutý, zvlášť, když teď byla velká šance tam vyhrát. Za mě nevadí, radši s nima vyhraju nějakej pro nás důležitej zápas. Věřím, že to bude na jaře ve finále poháru.
Naprostý souhlas!!! Skvělý výkon.
Hradec velice rychle dostal Bohemians, kam potřeboval. Snažit se pak hrát s Hradcem volejbal, když mají vzadu tři tovární komíny, velice naivní, bohužel ale nevyhnutelné, protože Bohemians nemá hráče na zrychlenou kombinaci.
TondaHojer napsal:
Dnešní blamáž napravíme jedině výhrou v Bubenči, protože jestli si je ted Dukla mazala na chleba poslední půlhodinu, tak tuhle zdecimovanou partu, musíme porazit!
To se asi nestane. Už doma s Hradcem bude problém.
Tahle ztráta je horší než zápas doma se Slavií, do kterého Bohemka ani nenastoupila.
Je mi líto hráčů, kteří zápas skvěle rozehráli, jako Zeman, Vala, Drchal, aby nakonec zplakali nad výdělkem, protože jejich náhradníci nedokázali na jejich výkony navázat. To, že je fanoušek Bohemians trochu masochista, je známá věc. Ale nechat psa kost očuchat, olíznout, a před zakousnutím mu ji sebrat, to je zase o level výš. :)
Utkání nebylo valné kvality. Dost k tomu přispěl rozhodčí Nehlásil, který toleroval hru Pardubic ve stylu "přidrž-pusť", a to několikrát během jednoho souboje. Hra pak byla nervózní, nepřesná a kouskovaná. Pardubice by tak měly místo 19 faulů 40 a i vyšší počet žlutých. Bohemka se snažila hrát s plným nasazením, což je pozitivní. Duo Drchal - Matoušek bylo však dosti eliminováno zataženou obranou Pardubic a vytaženou pozici jejich brankáře. Holt v domácích utkáních proti zalezlým soupeřům to bez Jusufa půjde těžko.
Teplice vs Bohemians
Dobrý výkon mužstva, skvělý výsledek. Děkujeme.
Bohemians: Boleslav
Myslím dobrý výkon mužstva. I dobrá rozhodnutí trenérů.
Já se omlouvám, já byl jeden z těch hříšníků, který v poločasu odešel. Nějak jsem neměl naději, že by se obraz hry po poločasu změnil. K tomu 60 km domů, děti do školy atd. Bohemians zdar!