Detail uživatele diskuzního fóra - TTROZ

Datum prvního příspěvku
07.05.2023
Celkový počet příspěvků
26
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 26
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
j5znzEZF 2
aMDO2jtS 2
9ktXVi+1 2
rCuDw3Gv 2
cidXayRL 2
TYFEfvCt 2
WgCH94Bp 2
3G6n9Trv 1
0vCgCfmr 1
JJTkVdPQ 1 klokan13
EMALr2/W 1
B1mxC9Sy 1
AdbXJk7Q 1 klokan13
ucUjeFSZ 1
3taaSY4Z 1
+dESwkRP 1
gsqTLCzL 1
A2o7tlNw 1
+fkAWiqV 1

Skvělý týmový výkon! Hlavně si to přenést do dalších zápasů. 

Pan rozhodčí Orel - tragédie. Reichlos dneska super. Hraje se moc čitelně, až příliš závisle na Jusufovi. Nic není ale ztraceno. 

rio napo napsal:

Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme.  Ale asi tomu tak nerozumím. 

Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumím ani oni. ??

rio napo napsal:

Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme.  Ale asi tomu tak nerozumím. 

Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumí ani oni. ??

berjir napsal:

Zlin se veze na postupu, s Krapkou si snad delas legraci. Naprosto prumernej obrance, uznavam, ze dal u nas par dulezitejch golu, ale dozadu jsem vzdycky trnul. Nerikam ze doslo k nejake zmene. :) Beran ...

No snad zítřejší výsledek s Jabloncem potvrdí spíše tvá slova...

Tak nevím, jedna vlaštovka jaro nedělá, ale pro Zlín už je čtvrtá. Antonín Křapka našel uplatnění v jeho obraně, podobně jako se vloni dobře uplatnil Michal Beran a Puškáš v Jablonci. Je přestupová politika Bohemians v pořádku, když tzv. nepotřební hráči posilují ostatní, zatímco adekvátní náhrada spíše nepřichází. 

kolina napsal:

Teda s troškou nadsázky, chytít se dá úplně všechno a pustit také:-) Dle statistik prostě brankář "nemá čísla"... Něco se udělat musí a i když za prohry nemůže nechal bych s Jabloncem chytat Griga (čísla horší mít ...

Hrůzu v poli nelze házet na brankáře. Ani na jednom gólu nenese vinu. Spíš se začíná obnažovat opakující se vzorec, že náš pravý bek dává soupeři finálky. ??

Frťan vystavěl hradbu, a Bohemka neumí dobývat, klasika. 

Nezlobte se na mě, ale prohrát 10 z 10, to je hodně tristní bilance. Jako by snad derby o mistra Vršovic už nemělo svoji prestiž. Obecně bylo utkání ze strany Bohemians podařené cca do 20 minuty. 

Na tyhle zápasy se Slavií doma se dá bez rizika sázet. Není to už trochu potupný.