Detail uživatele diskuzního fóra - TTROZ

Datum prvního příspěvku
07.05.2023
Celkový počet příspěvků
27
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 27
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
j5znzEZF 2
aMDO2jtS 2
9ktXVi+1 2
rCuDw3Gv 2
cidXayRL 2
TYFEfvCt 2
WgCH94Bp 2
3G6n9Trv 1
0vCgCfmr 1
JJTkVdPQ 1 klokan13
EMALr2/W 1
B1mxC9Sy 1
AdbXJk7Q 1 klokan13
ucUjeFSZ 1
3taaSY4Z 1
+dESwkRP 1
gsqTLCzL 1
A2o7tlNw 1
+fkAWiqV 1
LfGAlPRg 1

Tak co říkáte na výkon pana Nehasila a hru libereckých?? 

Skvělý týmový výkon! Hlavně si to přenést do dalších zápasů. 

Pan rozhodčí Orel - tragédie. Reichlos dneska super. Hraje se moc čitelně, až příliš závisle na Jusufovi. Nic není ale ztraceno. 

rio napo napsal:

Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme.  Ale asi tomu tak nerozumím. 

Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumím ani oni. ??

rio napo napsal:

Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme.  Ale asi tomu tak nerozumím. 

Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumí ani oni. ??

berjir napsal:

Zlin se veze na postupu, s Krapkou si snad delas legraci. Naprosto prumernej obrance, uznavam, ze dal u nas par dulezitejch golu, ale dozadu jsem vzdycky trnul. Nerikam ze doslo k nejake zmene. :) Beran ...

No snad zítřejší výsledek s Jabloncem potvrdí spíše tvá slova...

Tak nevím, jedna vlaštovka jaro nedělá, ale pro Zlín už je čtvrtá. Antonín Křapka našel uplatnění v jeho obraně, podobně jako se vloni dobře uplatnil Michal Beran a Puškáš v Jablonci. Je přestupová politika Bohemians v pořádku, když tzv. nepotřební hráči posilují ostatní, zatímco adekvátní náhrada spíše nepřichází. 

kolina napsal:

Teda s troškou nadsázky, chytít se dá úplně všechno a pustit také:-) Dle statistik prostě brankář "nemá čísla"... Něco se udělat musí a i když za prohry nemůže nechal bych s Jabloncem chytat Griga (čísla horší mít ...

Hrůzu v poli nelze házet na brankáře. Ani na jednom gólu nenese vinu. Spíš se začíná obnažovat opakující se vzorec, že náš pravý bek dává soupeři finálky. ??

Frťan vystavěl hradbu, a Bohemka neumí dobývat, klasika. 

Nezlobte se na mě, ale prohrát 10 z 10, to je hodně tristní bilance. Jako by snad derby o mistra Vršovic už nemělo svoji prestiž. Obecně bylo utkání ze strany Bohemians podařené cca do 20 minuty.