Detail uživatele diskuzního fóra - TTROZ
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 31 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| j5znzEZF | 2 | |
| aMDO2jtS | 2 | |
| 9ktXVi+1 | 2 | |
| rCuDw3Gv | 2 | |
| cidXayRL | 2 | |
| TYFEfvCt | 2 | |
| WgCH94Bp | 2 | |
| 6agpXRyW | 2 | |
| WHn6lY6p | 2 | plr |
| 3G6n9Trv | 1 | |
| 0vCgCfmr | 1 | |
| JJTkVdPQ | 1 | klokan13 |
| EMALr2/W | 1 | |
| B1mxC9Sy | 1 | |
| AdbXJk7Q | 1 | klokan13 |
| ucUjeFSZ | 1 | |
| 3taaSY4Z | 1 | |
| +dESwkRP | 1 | |
| gsqTLCzL | 1 | |
| A2o7tlNw | 1 | |
| +fkAWiqV | 1 | |
| LfGAlPRg | 1 |
Ten to kope dobře! Říkal.
Jedním slovem blamáž. Nevím, koho chtějí doma porážet. Asi už nikoho.
Bohemians obětavý výkon iv deseti. Plzeň trapná.
Faul Jemelky na Čermáka - podrážka na koleno - jasná červená.
Tak co říkáte na výkon pana Nehasila a hru libereckých??
Skvělý týmový výkon! Hlavně si to přenést do dalších zápasů.
Pan rozhodčí Orel - tragédie. Reichlos dneska super. Hraje se moc čitelně, až příliš závisle na Jusufovi. Nic není ale ztraceno.
rio napo napsal:
Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme. Ale asi tomu tak nerozumím.
Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumím ani oni. ??
rio napo napsal:
Zajímavé. Beran není fotbalista. Jeden z mála, který dokázal 1 na 1. Hráčů, kteří dokážou a nebojí se obejít jednoho dva hráče, teď moc nemáme. Ale asi tomu tak nerozumím.
Já teda asi taky ne. Teď se i píše a mluví o tom, že by měla mít zájem Sparta. Tak asi tomu nerozumí ani oni. ??
berjir napsal:
Zlin se veze na postupu, s Krapkou si snad delas legraci. Naprosto prumernej obrance, uznavam, ze dal u nas par dulezitejch golu, ale dozadu jsem vzdycky trnul. Nerikam ze doslo k nejake zmene. :) Beran ... ano, tomu v Jablonci nasli roli, kde nevadi, ze neni moc fotbalista, ale spis atlet a obeha jim hromadu veci. Hrac co nema cisla, ale je platnej. To kvituju. A Puskac je papirovej. Mel jsem ho rad, ale hrac musi hrat. Naopak valna vetsina odchazejicich hracu od nas jde do nizsich lig nebo konci kariery.
No snad zítřejší výsledek s Jabloncem potvrdí spíše tvá slova...