Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Ono je to vše dost vyhecované... Disciplína, disciplína, ale pokusme se vžít do situace hráčů, chtějí se od nich emoce a nasazení, prostě v tom zápalu boje/emocí to občas někdo nezvládne (všeobecně)... Jak jsem již psal ... - to musí průběžně vyhodnocovat realizační tým, neprodleně a adekvátně na situaci reagovat... Osobně bych Matouškovi mimo první žluté vůbec nic nevyčítal (dřel/hrál nadoraz), ale tu žlutou za řeči tak za takovou hloupost by dostal velkou sodu! BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, já a nebyl jsem zdaleka sám jsem po zápase na tribuně počkal a všem jsem zatleskal!
Je sprostej, agresivní, ty samý fauly, který sou na něj, dělá sám a ještě se muže zbláznit, když se to píská, ukrutně chce, aby mu každej cpal balón, ale sám má velkej problém nahrát atd atd.. Mně nevadí fotbalová nedokonalost, vytáčí mě neobjektivnost, neférovost, v jeho případě i strašná nezralost a sociální tupost. Všechno jde za realizákem ale.
Takhle se porazit zákeřnej a simulantskej mančaft, jako je momentálně Liberec, nedá. Nikdo z celý Bohemky to očividně neví a my budeme nucený dál koukat na marný snažení a šlapání vody, kdy se budeme radovat, když porazíme z náhodný pentle ubohou Duklu. Už mě to sere celý.