Příspěvek Diskuzního fóra
venca_65 napsal:
Osobně s tzv "uvolňováním permanentek" mám problém. Nechápu proč fanoušek Bohemky má být nucen a perzekuován za to, že si zaplatil permici. Uvolňování nevyužité permanentky má být na dobrovolné fázi, bez jakéhokoliv postihu. Já například pracují každý druhý ... víkend a dopředu vůbec nevím, zda budu stíhat na fotbal do Ďolíčku... A to, že většinou uvolnění místa na tribuně využijí fanoušci soupeře? Bohužel...
Jojo, já bych dobrovolně na sedačky vedle sebe žádného Slávistu, Tepličáka, Pardubičáka adt. nikdy nepustil, teda tím spíš když většinou doma v Dolíčku prohráváme. Vlastně mám pocit že za to "uvolnění permic" jsme trestáni když musíme sledovat jak se na sedačkách těsně vedle nás radují fanoušci soupeřů ze vstřelených gólů, z vítězství...
Chápu že Bohemka počítá "každou Korunu" a že chce zaplnit Dolíček, ale stojí to vedení Bohemky vše za to naštvání části permanentkářů?!?
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem když už to "musí být" tak nemůže být až takový problém do systemu začlenit složku "čekám/hlídám" kam budou mít přístup/požadavek fanoušci Bohemky a kam "budou padat" uvolněné PERMICE které si následně čekající koupí - no a do volného prodeje by se to vše uvolnilo až cca 24hod před zápasem... No, ale nejraděj bych to "uvolňování" fakt nechal na beztrestné dobrovolnosti!