Příspěvek Diskuzního fóra
FreeBeam napsal:
Zajímalo by mě, zda fanoušci, co tady před zahájením jarní části kritizovali příchod Lischky, teď najdou odvahu a napíší - mýlil jsem se, omlouvám se za negativní hodnocení či něco podobného. Za mě zatím náš ... nejlepší hráč na hřišti, tím mám na mysli obrannou fázi, ne jeho přínos při dávání gólů. Které rozhodly o zisku bodů, to je nadstavba. A plně souhlasím se Sňozíkem - dívat se na líného Yusufa na hřišti se mi nechce. Docela rád bych viděl jeho statistiku pohybu - sprinty, dlouhý náběh a podobně. Komentátor v televizi se nad ním rozplýval jak je platný, že zase vyhrál hlavičkový souboj - ano, vyhrál a odhlavičkoval do zázemí a kopalo se od branky Slovácka. Ve statistice vyhraný souboj.
Jojo, ono je to tak, že "ukázaná platí" a Lišák je fakt dobrej, no a i Havel je schopen stále "odkopat to své" navíc oba jsou bojovníci a srdcaři!
Zmiňovaný Jusuf je dobrým příkladem toho, že hráče nelze posuzovat jen dle čísel čímž narážím na jeho snad nejlepší čísla v Evropě v nějakých soubojích?!?
No, mě úplně stačilo když před koncem když Jusuf přišel na plac v době zoufalého náporu Slovácka kolem Jusufa proběhl protihráč bez zájmu Jusufa nějak obsazovat/atakovat...
Tím víc si vážím Matouška který i když nedal gól vše na maximum odjezdil _ pracoval pro tým do úmoru.
BOHEMKA DO TOHO!!!
Tak jen neusnout na vavřínech "Jedna vlaštovka jaro nedělá" a pozor Dukla bude hrát úplně jinak než to Slovácko doma!
Neotvíral bych to vzadu, počkal bych si na ně, ona Dukla je nyní ten kdo nutně potřebuje vyhrát...