Příspěvek Diskuzního fóra

FreeBeam napsal:

Zajímalo by mě, zda fanoušci, co tady před zahájením jarní části kritizovali příchod Lischky, teď najdou odvahu a napíší - mýlil jsem se, omlouvám se za negativní hodnocení či něco podobného. Za mě zatím náš ...

Jojo, ono je to tak, že "ukázaná platí" a Lišák je fakt dobrej, no a i Havel je schopen stále "odkopat to své" navíc oba jsou bojovníci a srdcaři!

Zmiňovaný Jusuf je dobrým příkladem toho, že hráče nelze posuzovat jen dle čísel čímž narážím na jeho snad nejlepší čísla v Evropě v nějakých soubojích?!?

No, mě úplně stačilo když před koncem když Jusuf přišel na plac v době zoufalého náporu Slovácka kolem Jusufa proběhl protihráč bez zájmu Jusufa nějak obsazovat/atakovat...

Tím víc si vážím Matouška který i když nedal gól vše na maximum odjezdil _  pracoval pro tým do úmoru.

BOHEMKA DO TOHO!!!

Tak jen neusnout na vavřínech "Jedna vlaštovka jaro nedělá" a pozor Dukla bude hrát úplně jinak než to Slovácko doma! 

Neotvíral bych to vzadu, počkal bych si na ně, ona Dukla je nyní ten kdo nutně potřebuje vyhrát...