Příspěvek Diskuzního fóra

hrdin napsal:

Tak na to jsem nenašel sílu koukat v kuse déle než 2 minuty a to jsem už hodně trpěl... Asi jsem starej... Nicméně jako "nevesele" to vidím asi také.  Podle mne "jsme" (respektive Jakubowiczové) opět ...

Tak na tohle musím reagovat. Vybrat si karvinou jako vzor... maskované béčko sks v 1 lize.... jejich vyšší hodnota je z hráčů sks - camara,  buzek, labik, vecheta je koupený z peněz sks. Určitě jsem na někoho zapomněl. Poslali jim trenera (možná případná náhrada kšilta), posílají analytická data soupeřů...  nemyslim si, ze je cestou byt necim beckem, pro hrdy klub jako je bohemka. a navíc brecis na špatném hrobě hrobě. Města + kraje snesou regionálním klubům modré z nebe. Viz baník. Zaplatíme studii, seženeme peníze na nové Bazaly, pres městské firmy a developery peníze. Neustále útočíš na Darky, ale to oni platí naší zábavu. Tvoji tajemni sponzori... starají se jim o hřiště a stadióny. a do kolika jiných klubu v čr šli?  ono je majitel a majitel. Taky můžeš mít nigerijskou princeznu, ostatně to my dobře známe (Viz dětský herec v agónii našeho milovaného klubu). Jo a ze jsme se nikam po konkurzu (rarita v čr, vyplaceno vše), strizkovu atd neposunuli? Ktery jiny klub musel resit tolik ustrku? To ti odcerpava čas a hlavně peníze. A že nový stadion nic nezmění? Když odmyslíme mega podporu Hk  od města (víc jak 50 mega), tak co je nastartovalo? Nový stadion. A hrajeme víc jak 10 let v kuse 1.ligu, nakoukli do pohárů, byť epizodne.  Takže jak říkal hlinka hlavně se z  toho nepo...t.