Příspěvek Diskuzního fóra
Lamas napsal:
Jestli už nikdo nepřijde, tak budeme mít problém:
Tak na to jsem nenašel sílu koukat v kuse déle než 2 minuty a to jsem už hodně trpěl... Asi jsem starej... Nicméně jako "nevesele" to vidím asi také. Podle mne "jsme" (respektive Jakubowiczové) opět podcenili šíři a kvalitu kádru. Pokud někdo ze základu vypadne (např zranění, a to se s naším zázemím asi nedá nepředpokládat, ať si doublefish říká co chce), tak to bude Veselý těžko adekvátně nahrazovat. A když nahradí, tak už nebude adekvátní kvalita na střídačce. Zeptal jsem se AI jak to vidí ona a toto krom dalšího napsala...
Závěr: Bohemians Praha 1905 mají kvalitní průměrný tým, který dokáže konkurovat středním týmům ligy, ale nejsou na úrovni špičky české ligy. Májí stabilitu i zkušený kádr, ovšem chybí jim hráči s větším tahounským potenciálem. střed tabulky, mezi 10.–15. týmem.
Tzn. spodní skupina o udržení, ale pozor, 14. místo je také barážové. A tady je pořadí týmů podle hodnoty kádru.
1. Slavia Praha 103,32. Sparta Praha 81,63. Viktoria Plzeň 59,24. Baník Ostrava 25,15. Sigma Olomouc 16,06. Slovan Liberec 13,57. Mladá Boleslav 11,08. Karviná 9,99 Teplice 9,1510. Hradec Králové 8,9511. Pardubice 8,9312. Jablonec 7,8013. Bohemians Praha 1905 6,7814. Slovácko 6,5915. Dukla Praha 6,1516. Zlín 4,25
Překvapily mě Pardubice (asi mládí, opak Slovácko a Jablonec), Boleslav a Teplice nad Mechovem. Nicméně mě nepřekvapila Karviná a zároveň je strašný, že s Jakubowiczi jsme to dotáhli na úroveň, že koukáme do zádele i Karviný. Sorry za delší příspěvek a sorry jestli vás vytrhl od debaty nad barvou náhradních dresů.