Příspěvek Diskuzního fóra
Tak jsem si to zde vše přečetl a naposledy se na toto téma vyjádřím před důležitým zápasem s Baníkem.
No, mám pocit že jde především o reklamu/zviditelnění - ať se o tom píše a hovoří, ať to budí kontraverze a třeba i šokuje. Jasně, na toto téma se vyjadřovala i "hráčská kabina" nicméně někdo je k tomuto výsledku asi nasměroval (jde i o nabídku/možnosti výběru)...
Netahal bych do toho politiku, snad nechceme být klub "jednoho názoru" (jako dříve bývala vláda jedné strany) takže když kotel bude převážně zelenobílý(černý) tak občas tam nějaký ten "fialový dres" může být zpestřením tím spíš když jsou na něm viditelné klubové loga a reklamy sponzorů/obch.partnerů. Co na tom komu může vadit?
To že kotel "neladí" a nebude v "jednotných barvách"?!?
Osobně jsem rád když je v Dolíčku co nejvíce fanoušků kteří jsou v pohodě a fandí, když bývá dobrá atmosfera, teda neměl jsem nikdy rád Spartakiady, ani nutnost jednotných názorů, jednotného oblečení, šedé přeorganizovanosti...
BOHEMKA DO TOHO!!!
Mimochodem nic proti těm "novým venkovním dresům" nicméně ty staré dobré "černé" tak v těch se dlouhodobě dařilo a ono se říká, že se nemá rušit to co funguje... Tak uvidíme:-)