Příspěvek Diskuzního fóra
ludvavestec napsal:
Dobré jitro, klokani! Tak jsme si užili parádní rozlučku s Pepou a zpátky do roboty nebo do práce nebo se nažrat do V.I.P.? Vedení DFB se pro samou pracovitost zapomnělo pochlubit, jak je to s financemi družstva. ... Taky by se hodila někdy nějaká ta veřejná diskuze, kdysi oblíbená - “pergola” Možná by mohlo vedení DFB klokanům vysvětlit, proč se se vysralo na “kelímkový byznys” a jako jediný zdroj příjmů si ponechá pouze platby fanoušků (…a možná DFB zůstanou chvíli ještě i bedny na pár odhozených kelímků). David mi vysvětlil, že s kelímkama je moc práce a jejich provoz je nerentabilní :))). Na můj argument, že za poslední roky nemají žádný nový zajímavý kelímek, který by si klokani rádi vzali jako suvenýr mi odpověděl, že tomu nerozumím, protože kupovat kelímky je ekonomický nesmysl. Nevím jestli se smát nebo brečet… No, asi si vyberu třetí možnost a budu sprostě nadávat, to mi jako instalatérovi jde ;) Taky by bylo fajn někdy mrknout na stanovy družstva a doladit pár detailů, jako je například dva roky nezvěstnej předseda. BOFOR!
DFB přestalo fungovat tvým (ludvavestec) odchodem . Informace schuzky , pergoly to je už dávná minulost. To že se opravdu neukázal vedoucí ,je už jen takový končící dodatek. Jinak Ludvo díky za vše co si dělal pro Bohemku a Ďolíček.