Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Realizační tým i sportovní ředitel vše již delší dobu vidí, tak snad to během přestupního termínu budou intenzivně řešit a vyřeší to... (Naposledy nám Hradec vyfoukl Kodeše) Začíná to od obránců, ono je někdy až směšné ... když chceme soupeře vytáhnout kombinací před naší brankou a tim se většinou dostaneme jen do problémů a přijdem nakonec o míč přihrávkou do špeku nebo do autu v lepším případě nákopem někam z nouze... Nevím, nemyslím si že jsem nějak zaujatej, ale např. mám pocit že Vondra dobře nepřihraje snad nikdy, no a Jusuf je poslední zápasy jen stínem toho obávaného Jusufa, vždyť už i hlavičkové souboje dost prohrává a i když má snad nejlepší rozehrávku z celého mužstva tak hodně brzdí hru, no a Matoušek s Drchalem - hmmm jen rychlost fakt nestačí... Tak to jsem zvědavej co a jak se pro příští sezonu vyřeší a posune k lepšímu?!? BOHEMKA DO TOHO!!! No, dnes se možná dozvíme o podobě rekonstrukce Dolíčku - ono bude asi třeba vše posuzovat a hodnotit v širších souvislostech...
S tim Jusufem jsem to nechtel vytahovat pro jeho zasluhy, ale s tim stinem jsi to trefil.