Příspěvek Diskuzního fóra
kolina napsal:
Ahoj! No, nechtěl jsem to psát, ale když vidím že jsi zde tak to napíšu - řekl jsem po obědě manželce že ten dnešní fotbal nechci vidět, zda raděj nepojedem na zahrádku, no byla překvapená jakože ... co se děje, řekl jsem že prohrajem a že to prostě vidět nechci... Fakt! Je to tak, že body získáváme se soupeři kteří se snaží hrát fotbal, ale když někdo hraje "na jistotu/zezadu" což tak hrají většinou soupeři u nás v Dolíčku a pak i nejslabší mužstva v Lize hrají zezadu i u nich doma a s tím si ta naše současná Bohemka neporadí... Dlouhodobě! Je to problém sportovního úseku a realizačního týmu, ono jde mít v sezoně "nějaký ten zápas blbec" ale odehrát polovinu sezony ve stylu zmar a bezradnost - teda i doma v Dolíčku tak to je fakt na velký rozbor - s tím je třeba už něco udělat! BOHEMKA DO TOHO!!!
Ahoj. Já jsem už druhý rok totálně otrávený z našich především domácích utkání. A nechci tady jen nadávat. Nikde není žádný posun ani výsledkově a ani herně. Investice do kádru nulové,posílení v zimě nulové. Nemáme v týmu jediného hecíře bojovníka co strhne ostatní! Jediná radost jsou výkony Reichla,bez něj bychom se plácali hodně blízko baráži. Při neustálé absenci Čermáka nemáme jediného tvůrce hry. Mladý Černý v 18 letech to táhnout nemůže i když příslibem určitě je.