Příspěvek Diskuzního fóra
Musel jsem se vydýchat po tom hrůzném zážitku s Hradcem. Už před utkáním jsem měl obavy, když bylo jasné, že nenastoupí Hůlka, Vondra ani Čermák. I když rozumím tomu, že jsme všichni fanouškové zejména výkonem našich hráčů i výsledkem frustrováni, tak na hráčích v poskládané sestavě byla vidět od začátku zjevná nesouhra a velká nejistota. Pepu Jindřiška sice obdivuji za skvělou kondici v jeho věku i jeho přístup k fotbalu, ale přiznejme si, že bychom na jeho pozici potřebovali nějakého mladého a běhavého záložníka, který si umí podržet balón, vymyslí akci a dokáže dobře přihrát. Prostě - trenér opravdu moc možností v tomto případě neměl, protože lavička je prostě prázdná. Osobně mám proti některým rozhodnutí trenéra velké výhrady, ale respektuji ho. On je totiž na rozdíl od nás, fanoušků, v každodenním kontaktu s hráči a zná je dobře z tréninků, ví, co jim dovoluje jejich zdravotní stav atp. Aktuální finanční situace klubu je bohužel klíčová pro výběr hráčů, které máme jakous takous šanci získat. Dnes to platí bezvýhradně. Dříve byli také hráči srdcaři, dnes je to jen o penězích. To je realita. Jenom opravdoví fanouškové Bohemky vědí, jak je to těžké dlouhodobě fandit a a udržet si přízeň a přitom vydržet ty hrůzy na hřišti, kdy pomalu jako jediní ze všech ligových týmů ztrácíme body s úplnými outsidery a prohráváme utkání, která bychom měli normálně zvládnout. Myslím si, že abychom se v budoucnu stali atraktivními pro naše budoucí hráče i partnery, je nutné co nejdříve zrenovovat Ďolíček. Jsem proto rád, že se v této záležitosti něco pozitivního děje. Do té doby se obávám, že to bude stále na houpačce, jako doposud.