Příspěvek Diskuzního fóra

Milí Bohemáci, 40 let fandím Bohemce a budu dál. Mám možnost znát trochu Bohemku zevnitř a nechci kazit iluze, protože s nima je svět veselejší( a věřte mi, že  realitu by jste něchteli znát). Kde jsme a kam smerujeme za poslední roky mě donutilo se tady ozvat. Forum čtu, ale i podcasty a jiné info o klubu (Mára od Botiče je skvělý!). Velký respekt lidí, co jsou tady a věřím, že naše Bohemka je součástí jejich života, jako i mého. Za mě tři poznámky, co jsou důležité: 1/Velký dík DJ st.za to, co udělal pro Bohemku. Pokud má Bohemka být na výsluní, musí ji nabídnout na prodej někomu, kdo do toho nalije peníze. Čím dřív, tím lépe. Nejen na klub, včetně mládeže, ale i na infrastrukturu, včetne mládeže (bavíme se o mld. korun). Vzhledem na jeho byznys model je to nereálné. Řešení : prodej přes auditora , značka BOH ma nejvyšší hodnotu z pohledu nehmotních aktiv (více jak hmotných). A tady máme problém, že osobní ambice je nad klub(pokud tak udělá, osobně se mu omluvím), 50 let nájmu je nesmysl a on to ví, jde tam o jiné. 2/ JV přinesl klubizmus, snaží se a je třeba mu poděkovat. Pokud má být naše ambice top klub, pak se nedá přeskočit svůj stín. Musí přijít trenér, který chápe typologie hráčů a umí s tím pracovat (žádný progres hráče pod jeho vedením). Řešení:Investor vybere člověka za presidenta, co mu předloží představu růstu na 10 let na zakládě investiční strategie investora, ten vybere sportovního manažera( a ten šéf trenéra A a mládeže a ten například  trenéra A mužstva..)a pak jiné funkce přes konkurz (tech reditel, atd. ). Tohle je cesta. Všechno ostatní tady jsou emoce , které mám rád, ale nemájí žádný dopad na klub. 3/ Pokud půjde někdo tohle cestou, zapomeňte na Dolíček, ale proč by se tak nemohl lidově jmenovat náš nový stadion Z.Dannera ( stadion musí být u zastávky metra) ? . A taky jsem rád, že máme forum, kde si můžeme vylít frustraci. To je důležité pro odbourání stresu. Když se na to kouknete, že je to klub, kde víte, že máme rodinnou atmosféru, dobré jídlo a lepší pivo, máme místo, kde se potkat s lidmi, kteří miluji Bohemku, tak budmě rádi za ní. Nehejtujme, ale pišme pozitiva a povzbudmě se v utrpení.BOFOR !