Příspěvek Diskuzního fóra
zobak napsal:
Souhlasím, Kolino, já to vidím (a říkám to delší tobu) tak, že se můžeme roztékat nostalgií v mašem milém Ďolíčku, klidně i zrekonstruovaném, ale bude nás ubývat. Občas dorazí i nezaujatí diváci, protože je hezké ... počasí nebo přijela tchýně. Taková další Viktorka Žižkov. Ti, co chtějí napětí, ambice, trofeje, tak půjdou jinam. Myslím si, že tím nám i ten Ďolíček časem zhořkne. Na setkání na tribuně jsem se pantáty ptal, jestli se tím jeho projektem "Ďolíček 8.000+" nezasekáme na padesát let do průměru a bezvýznamnosti vedle velkých "S", a že tedy velkoklub budovat nebudeme? Řekl jen, že "velkoklub se nebuduje velkým stadiónem". Víme, že je srdcem klokan, že je chytrý chlap, že je úspěšný obchodník. Proč nechtěl odpovědět? Plánuje Bohemku jako sympatickou rodinnou hračku bez pouštění se do velkých věcí, aby třeba nepotřeboval další investory a spolumajitele? Nebo taktizuje a chce od města, které s námi v Ďolíčku asi fakt nepočítá, nějaké bolestné typu vyháníte nás z domova, tak nám vykolíkujte plac a stavební povolení? Fakt by mě ta dlouhodobá vize zajímala a pantáta není naivka, co dá půl miliardy na "uvidí se". Ať žije silná Bohemka!
Jojo...
Pantáta je chytrej chlap, tak doufejme že udělá za dané situace a v rámci možností pro Bohemku to nejvhodnější.
BOHEMKA DO TOHO!!!