Detail uživatele diskuzního fóra - Kelik

Datum prvního příspěvku
06.06.2022
Celkový počet příspěvků
9
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 9
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RqIcd2QT 2
A9dQ1iI/ 1
OkLS0P18 1
T1CF4tkU 1
8pNIaH3s 1
rlsL5bLX 1
aTF3Inew 1
fsmecx6e 1

ludvavestec napsal:

Co k tomu říct? Snad jen, že ta spodní skupina kokotů nám letos moc sluší…  BOFOR! 

Líp bych to neřekl 

Hra bez jediné myšlenky.Vsechno na náhodu.Nasadit všechny tři útočníky do základu nepřineslo žádný efekt a pak už není žádná šance na změnu.Kovy vypadá už měsíc že ho to nebaví.Jestli byl výsledek domluvený aby ještě měli Pardubice šanci jít do baráže z lepší pozice,tak se jděte vycpat.Od Plzně dostaneme dvakrát po pěti.....klauni 

Co říkáte na "sekuritku" u hlavního vchodu? Nevím jestli mám ten pocit jen já...ale úplně nechci ,aby na mě sahalo bezzubé individum co někde vybírá popelnice a to ještě bez rukavic...to jsme na tom tak blbě? Ty africký kluci co tam byli dřív se aspoň smáli na celé kolo....i když neuměli ani slovo česky ??

Tohle to celé je obraz dnešní doby za mega prachy se dělají aplikace jako občanka v telefonu,řidičák se vlastně nosit nemusí,tady ta šaškárna s permicema je taky počin roku....nic nefunguje,nikdo nekomunikuje ale hlavně plať a buď sticha....ani na Spartu není vyprodáno,na A4 snad 80 volných židli...kde jsou ty partneři....asi ve vípce....hlavně že jste vyštvali normální lidi ,kteří tam seděli roky...hlavně že máme místo tribuny za brankou skákací hrad..,ještě může s klokanem za ruku chodit klaun a prodávat předražené klaunské nosy 

Doufám že půjdou po zápase běhat schody pod Juliskou....to je fakt klauniada ??