Detail uživatele diskuzního fóra - karloss

Datum prvního příspěvku
26.08.2007
Celkový počet příspěvků
184
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 178
Ptejte se vedení Bohemky 5
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
cxj0I5ut 33
xHuzphnu 31
p1swp3Fs 20
MijOX42K 8
afbelwjR 6
swOauTOh 2 qwerd
Z0T1H7k3 2 Lombardos
2TI8Z/nX 1
nM20LJlg 1
kKi7IlmT 1
fXlG+B08 1

Nechtěl jsem psát hned v sobotu po zápase, to bych napsal něco co by mě mrzelo, ale i tak s odstupem času ve mě bublá nasranost za zápas se Slováckem a Hradcem.

A nezlobte se na mě, ale za to že si hráči neumí nahrát na 5metrů(čest vyjímkám), za to že z rohu nebo přímáku nedokopnou před bránu soupeře(čest vyjímkám), za to že v 50.minutě většina šlape vodu, za to že naše hra je založená většinou pouze na dlouhých nákopech co nejdál od bránu a čekání co s tím útočníci provedou, za to že většina zápasů je hráči odchozena odehrána bez nasazení, emocí(čest vyjímkám), za to že naše hra nemá ani hlavu ani patu, prostě hra na náhodu, bez myšlenky a nápadu, myslím že trenér má zápisník Pepika Hnátka.

Tak za tohle všechno co je napsáno výše je zodpovědný trenér a realizační tým, který hráče na zápasy připravuje. Mě nesere že jsme ve skupině o záchranu, no to už jsme tak nějak zvylký, ale nasere mě když dostaneme nařezáno a to po odevzdaném výkonu kdy hráči nemají ani propocené natož špinavé dresy a na tiskovce pořád a pořád dokola to samé.

BOFOR

Do prdele mohla by alespoň jedna standartka doletět až před gólmana, to je strašná hrůza.

Ostuda jako prase.

Chápu že máme velkou marodku, ale na naší nakopávanou se nedá koukat dlouhodobě čest vyjímkám. To vážně je majitel spokojený s prací trenéra a manažera???

Zápas nemá cenu komentovat, díky  plísni za pouze 2:0 to je pro nás hodně milosrdný výsledek. Tiskovka po zápase to samé dokola blablabla. Koubek v po zápasovém rozhovoru nás až moc šetřil, ale i tak bych tyto rozhovory s trenéry soupeřů pouštěl našim borcům každý den před tréninkem aby opravdu věděli ne jenom od nás že hrají hovno. 

Tři body doma, kotel taky slušně zaplněný ale co nechápu je skandovani Pardubice a Hradec zaje.any je, proč se takový zbytečný klub skanduje v kotli Bohemky??

Pro majitele Bohemians: trenér Martin Svědík je stále bez angažmá.

Tak setkání s fanoušky na tribuně skončilo tak nějak v přátelské atmosféře kde nám bylo sděleno, že všechno je vlastně v pořádku, tým šlape, jenom to štěstíčko schází. Tak nevím trenére, máte licenci profi trenéra a zápas jako náš včerejší se sešívkama vám museli na školeních pouštět jako odstrašující případ jak se moderní fotbal hrát nemá. Jinak si nedovedu vysvětlit co to včera mělo znamenat??. Hráči něco bojkotují, nebo proč hrajeme tak připosraně?

Vy v klubu se strašně divíte že ubývají fanoušci, ale myslím si že tímto stylem hry co poslední dobou předvádíte to bude jen pokračovat.

Pane Držmíšku opravdu si myslíte že pro Bohemku děláte maximum? Nákup hráčů jde i za vámi a náš klub důchodců je opravdu unikátní soubor lazarů a nechtěných hráčů. Je hezké že prodlužujete kariéry hráčům co nikdo jiný nechce, je super že všichni hráči jsou Bohemky bez hostování, ale ruku na srdce o kolik hráčů ze současné soupisky je na trhu zájem? abych vám nekřivdil tak možná o dva.

Bohemka by neměla být charita aspoň co se soupisky týče. Chápu že majitel má teď jiné starosti, ale prosím něco začněte dělat, tohle zavání průserem.

Omlouvám se za tapetu, ale jsem stále hrozně na.ranej

Co ten Svědík ještě je volný, protože tohle začíná smrdět průserem. Na to se nedá koukat a ten komentář taky smutný ale vesměs pravdivý. TVL 85minuta 0 střel na bránu ??