Detail uživatele diskuzního fóra - Tatkam
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 340 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 7 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| 2s7HIxMs | 44 | |
| qHbp9Qcp | 26 | |
| CfrJNiDe | 25 | |
| 6dE7ZMc5 | 25 | |
| tOGm2tsM | 21 | |
| UWHlr+tb | 12 | |
| elsGYY2+ | 11 | |
| g+0tg/b9 | 5 | |
| zAvO4IoB | 5 | |
| Ii4Gfiff | 3 | |
| EcISMt3a | 3 | |
| 4qbyt0gO | 2 | |
| ReIFortG | 2 | |
| m/VxUCqZ | 2 | |
| Un4hu4Dq | 2 | |
| AIGubZ/S | 2 | |
| +Mnl7MWK | 2 | hrdin |
| oAO42qC5 | 1 | |
| feSw+gk/ | 1 | |
| iNl/Qi49 | 1 | |
| VIp7SviP | 1 | |
| QwHN0QOG | 1 | |
| +vnHT1HO | 1 | |
| nTm/B7EK | 1 | |
| sx2YPwLG | 1 | |
| oa6wDlOr | 1 | |
| TIZaisk7 | 1 | |
| 8ATkkr8t | 1 | |
| rrmFdwQ9 | 1 | |
| ie+PjdBC | 1 | |
| i48rfTgi | 1 | vapno80 |
| I4oZhEmw | 1 | |
| hfahzfnh | 1 | |
| X3Pxmf1X | 1 | |
| fs0ueWFu | 1 |
zipexx napsal:
Zdar klokani! Blíží se další existenční zápas, tentokrát s přímým konkurentem o udržení. Mám prosbu na všechny "fans", kteří nevědí, komu fandit v zápase s půlkokotem. Chápu, že si hrajete na letitou družbu, užijte si ... to, ale v tomhle zápase to nechte venku před stadionem. Drtivá většina kotle tuhle rádoby družbu s přímým konkurentem nepodporuje, je vás méně než nás. To vím i bez ankety :-) Takže vy, v menšině fandící soupeři, se prosím vyserte se na nesmyslné podporování perníkářů. Lízat zadky si můžete venku před staďákem. Díky a zdar všem pravým fans Bohemky.
Přesněěěééé. Konečně to někdo napsal. V Pardubicích jsme onehdy prohrávali, fotbal katastrofa, ale náš kotel klokan a kůň, sem se moh posrat.
K vnější podobě stadionu, jako taková třešnička na dortu... Mně by se líbilo, kdyby z té plochy nějakým způsobem na různých vhodných místech vystupovaly reliéfy typických symbolů pro Bohemku, např. Logo, klokan, busta pana Dannera, symbol vstupu u hlavního vchodu atd, jde mně o princip, vhodných námětů by se určitě našlo.
Tak hlavně, že družební utkání dopadlo dobře pro pardubice. Ještě se nám kůň a klokan můžou spářit. Ochranu nasazovat netřeba. Prohráváme 2:0 a fandíme pardubicím. Kdo to má vydržet koukat na tu bídu v tý zimě. Obdivuji kotel za podporu i v takhle strašným souboji. Já stál od obdrženého golu jak blbec a jen si přál, aby už byl konec.