Detail uživatele diskuzního fóra - Tatkam
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 339 |
Ptejte se vedení Bohemky | 7 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
2s7HIxMs | 44 | |
qHbp9Qcp | 26 | |
CfrJNiDe | 25 | |
6dE7ZMc5 | 25 | |
tOGm2tsM | 21 | |
UWHlr+tb | 12 | |
elsGYY2+ | 11 | |
g+0tg/b9 | 5 | |
zAvO4IoB | 5 | |
Ii4Gfiff | 3 | |
EcISMt3a | 3 | |
4qbyt0gO | 2 | |
ReIFortG | 2 | |
m/VxUCqZ | 2 | |
Un4hu4Dq | 2 | |
AIGubZ/S | 2 | |
+Mnl7MWK | 2 | hrdin |
oAO42qC5 | 1 | |
feSw+gk/ | 1 | |
iNl/Qi49 | 1 | |
VIp7SviP | 1 | |
QwHN0QOG | 1 | |
+vnHT1HO | 1 | |
nTm/B7EK | 1 | |
sx2YPwLG | 1 | |
oa6wDlOr | 1 | |
TIZaisk7 | 1 | |
8ATkkr8t | 1 | |
rrmFdwQ9 | 1 | |
ie+PjdBC | 1 | |
i48rfTgi | 1 | vapno80 |
I4oZhEmw | 1 | |
hfahzfnh | 1 | |
X3Pxmf1X | 1 |
K vnější podobě stadionu, jako taková třešnička na dortu... Mně by se líbilo, kdyby z té plochy nějakým způsobem na různých vhodných místech vystupovaly reliéfy typických symbolů pro Bohemku, např. Logo, klokan, busta pana Dannera, symbol vstupu u hlavního vchodu atd, jde mně o princip, vhodných námětů by se určitě našlo.
Tak hlavně, že družební utkání dopadlo dobře pro pardubice. Ještě se nám kůň a klokan můžou spářit. Ochranu nasazovat netřeba. Prohráváme 2:0 a fandíme pardubicím. Kdo to má vydržet koukat na tu bídu v tý zimě. Obdivuji kotel za podporu i v takhle strašným souboji. Já stál od obdrženého golu jak blbec a jen si přál, aby už byl konec.
Totalně jste mě dnes nasrali, rešite permanentky a koukat se na to nedá. Největší potupa prohrat na dukle s nováčkem a to jsmw hráli proti deseti. Pícovina největší, roh nakrátko, místo gólu červená. Alespon to moh bwjt remizovej zápas, alw brankář byl proti. Výhra s baníkwm byla vo štěstí a var nam byl nakloněn, dneska se ukázalo že úrovwň hry jw stejná jako vloni. Celej tejden se těším, ze neco predvedem a pak ostuda a 50 fandu v kotli dukly se nam smeje do ksichtu. Dneska opory nezahráli. Brankař a rozhodčí kapitola samostatná.