Detail uživatele diskuzního fóra - Tatkam

Datum prvního příspěvku
01.08.2008
Celkový počet příspěvků
346
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 339
Ptejte se vedení Bohemky 7
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
2s7HIxMs 44
qHbp9Qcp 26
CfrJNiDe 25
6dE7ZMc5 25
tOGm2tsM 21
UWHlr+tb 12
elsGYY2+ 11
g+0tg/b9 5
zAvO4IoB 5
Ii4Gfiff 3
EcISMt3a 3
4qbyt0gO 2
ReIFortG 2
m/VxUCqZ 2
Un4hu4Dq 2
AIGubZ/S 2
+Mnl7MWK 2 hrdin
oAO42qC5 1
feSw+gk/ 1
iNl/Qi49 1
VIp7SviP 1
QwHN0QOG 1
+vnHT1HO 1
nTm/B7EK 1
sx2YPwLG 1
oa6wDlOr 1
TIZaisk7 1
8ATkkr8t 1
rrmFdwQ9 1
ie+PjdBC 1
i48rfTgi 1 vapno80
I4oZhEmw 1
hfahzfnh 1
X3Pxmf1X 1

K vnější podobě stadionu, jako taková třešnička na dortu... Mně by se líbilo, kdyby z té plochy nějakým způsobem na různých vhodných místech vystupovaly reliéfy typických symbolů pro Bohemku, např. Logo, klokan, busta pana Dannera, symbol vstupu u hlavního vchodu atd, jde mně o princip, vhodných námětů by se určitě našlo. 

Tak hlavně, že družební utkání dopadlo dobře pro pardubice. Ještě se nám kůň a klokan můžou spářit. Ochranu nasazovat netřeba.  Prohráváme 2:0 a fandíme pardubicím. Kdo to má vydržet koukat na tu bídu v tý zimě. Obdivuji kotel za podporu i v takhle strašným souboji. Já stál od obdrženého golu jak blbec a jen si přál, aby už byl konec. 

Totalně jste mě dnes nasrali, rešite permanentky a koukat se na to nedá. Největší potupa prohrat na dukle s nováčkem a to jsmw hráli proti deseti. Pícovina největší, roh nakrátko, místo gólu červená. Alespon to moh bwjt remizovej zápas,  alw brankář byl proti. Výhra s baníkwm byla vo štěstí a var nam byl nakloněn, dneska se ukázalo  že úrovwň hry jw stejná jako vloni. Celej tejden se těším, ze neco predvedem a pak ostuda a 50 fandu v kotli dukly se nam smeje do ksichtu. Dneska opory nezahráli. Brankař a rozhodčí kapitola samostatná.