Holohlavci se chystají na Žižkov
Až v neděli večer vyběhne Bohemka pod žižkovskou věží, možná budou mít někteří fanoušci zelenobílých problém poznat své oblíbence. V rámci utužování kolektivu se někteří jedinci svěřili do rukou zkušených kadeřníků Pavla Haška a Martina Kotyzy a kabina se rázem proměnila k nepoznání. „Holím si hlavu sám, takže to padlo na mě, ale já to nehecoval,“ směje se Pavel Hašek, který byl rázem nominován na kadeřníka týmu. Pod jeho strojkem postupně skončili Karal, Růžička, Bartek, Kotyza, Moravec, Formáček, Zich, Rezek, Sňozík a Vágner. „Karla Radu jsem taky přistřihl, trochu jsem mu to zarovnal,“ směje se kadeřník Hašek.<br />
Původně se akce „holič“ měla týkat celého týmu, ale dobrovolníci postupně odpadávali. „Někteří to odkládali o den a pak už se báli, když nás viděli,“ usmívá se Jan Růžička. Postupně pod holicí strojek spadlo celkem jedenáct hráčů, a připojili se tak ke zkušeným spoluhráčům. „Přidali jsme se do party ke Karlovi Radovi a Marku Niklovi. Teď je polovina týmu s vlasy a druhá bez,“ uzavírá statistiku akce Pavel Hašek.
Dovednosti se strojkem předvedl také Martin Kotyza, který zkrátil sestřih Ivanu Haškovi. Ne u všech hráčů se nový sestřih setkal s pochopením u drahých poloviček, část hráčů právě z těchto obav raději zůstala u starého dobrého účesu. „Pak máme ještě jednu oběť a tou je doktor Ptáček. Ten se zvlášť povedl,“ hrdě hlásí Pavel Hašek.
Snad nové účesy přinesou týmu štěstí už v nedělním souboji proti Viktorii Žižkov. Budeme to hodně potřebovat.