Nacházíte se na archivních stránkách Virtuálního Ďolíčku, klubový web naleznete na https://www.bohemians.cz.

Čontofalský měl zvýšenou motivaci

V Jablonci hráči po skončení utkání musejí projít tunelem pod tribunou, pak se teprve dostanou ke vchodu do kabin. Když tunelem procházel brankář Bohemky Kamil Čontofalský, bylo ho pořádně slyšet. Porážka ho velice mrzela. Vzápětí se stal objektem zájmu médií a znovu si nebral servítky. "Jsem pořádně nasr...., měli jsme tu uhrát remízu 2:2 a místo toho prohrajeme 1:3," věděl, stejně jako všichni ostatní, že porážka byla zbytečná a bod byl nadosah.

Čontofalský měl zvýšenou motivaci

"Do branky jsem se samozřejmě moc těšil, měl jsem velkou motivaci dokázat, že do ní patřím," podotkl Francúz. Bohemka v zápasech, kdy chytal ještě nezískala ani bod. "Samozřejmě je mi jasné, že to teď novináři budou psát. "Aféra" Čontofalský - Holec je prý zapomenuta. "Zbytečně se to nafouklo," připustil brankář, kterého početný kotel fanoušků Bohemky před utkáním řádně přivítal.

I když předvedl několik výborných zákroků a na inkasovaných brankách nenesl vinu, spokojený rozhodně nebyl. "Prohráli jsme, to je nejdůležitější, ne nějaké moje zásahy."

Trenér Dušan Uhrin se o nasazení Čontofalského rozhodl během týdne. "Teď dostal přednost on, příště zase může chytat Peter Holec. Ten bral svůj úděl náhradníka s klidem. "Čekal jsem, že odchytám tak dva zápasy a místo toho to byly čtyři."

Při rozcvičování spolu brankáři poměrně komunikovali, snad je tedy jejich spor opravdu zažehnán.