Jarní hostování Ondřeje Vrzala dotaženo
Tomáš MutinskýDo Turecka přiletěl za Klokany levonohý obránce.
Na přelomu zimy trápilo Vrzala zranění kotníku. "Nyní se cítím dobře, ale potřebuji dohnat fyzičku," sám přiznává. Jeho předností může být i univerzálnost: "Když jsem byl mladší, tak jsem hrával v útoku a potom v záloze. Až na Dukle mě dali do obrany. Já jsem si prošel vše, takže si myslím, že bych mohl být prospěšný." Vtipným dovětkem k aktuální zdravotní komplikaci brankáře Martina Berkovce může být i fakt, že Ondřej Vrzal si připsal proti Spartě pár minut v brance, když jen těsně inkasoval z pokutového kopu. "Psal jsem si s Barťasem, než jsem odletěl a říkal mi, že se Berky zranil a ať si vezmu rukavice," popsal pro klubovou televizi.
Ondřej Vrzal je devětadvacetiletý obránce, který fotbalově vyrůstal v Libuši a v deseti letech přestoupil do Slavie. Poté následovala angažmá v Plzni a Jablonci, ale největší období strávil na Julisce, kde je již od roku 2010. V lize má na svém kontě 109 zápasů, ve kterých vstřelil sedm branek. Celý rozhovor s novým Klokanem můžete vidět již nyní na Bohemka TV.