Hostování Jana Holendy potvrzeno
Tomáš MutinskýVirtuální Ďolíček přináší první rozhovor s vytáhlým útočníkem.
Včera odpoledne podepsal Jan Holenda hostování v Bohemians pro podzimní část sezony, dnes se vše potvrdilo na úrovni klubů, a může tak dojít k samotné registraci hráče v našem mužstvu. Realizačnímu týmu tak bude Holenda k dispozici již na nedělní zápas proti Zbrojovce."Hlavní trenér si na začátku sezony přál posílit tým především na pozici hrotového útočníka. V průběhu přípravy jsme přivedli mladé a nadějné hráče, nyní přichází i útočník se zkušenostmi ze zahraničí a evropských pohárů. Věříme, že právě Jan Holenda je tím hráčem, který nám v mužstvu chyběl a v podzimní části sezony nám pomůže," řekl pro klubové stránky ředitel klubu Darek Jakubowicz.
"Všechno funguje a já jsem tady naprosto spokojený," usmíval se při prvním rozhovoru pro klubovou televizi Jan Holenda. I když se jedná o zatím krátkodobé hostování, sám Holenda různé spekulace ohledně své motivace vyvrací: "Když se nad tím zamyslím, tady jsou nejdůležitější diváci. Tím pádem pro mě je samozřejmě důležité dobře hrát, protože sem chodí vždy plný stadion. A já si určitě nechci udělat ostudu, že jsem si to sem přišel odehrát." A zároveň dodává: "Nikdo nemůže vědět, jestli tady po zimě nebudu pokračovat."
Celý rozhovor můžete vidět na klubové televizi Bohemka TV.